- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- SSD kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Gondolom ezek a fontosabb adatok:
Input Power (W) 1.68
Input Current (A) 0.14
Voltage Range (V) 7-137V-on szeretném járatni őket egy tesztben már 3,3 volton is elindultak, úgyhogy a 7 voltal nem lesz gond. Köszönöm előre is a segítséget, csak még pár technikai jellegű kérdésem lenne a megvalósítással kapcsolatban, mivel ilyen téren analfabéta vagyok. Az én elképzelésem az lenne, hogy van a 3eres csatlakozója a ventillátornak, ezen a 3 eres kábelen az egyik ér "közé" (melyik ér közé?) beépítek egy ilyen ellenállást ? Magyarul a kábelt elvágom és ezt kötöm a kábel közé, és ezt megismételni mind a 4 ventillátoron. (javítsatok ha valamit nem jól értelmezek) Ezek az ellenállások sokba kerülnének vagy párszáz Ft-os dolog lenne ? Melegednének nagyon ezek az ellenállások ? illetve baj lenne e ha hozzáérnének a ház fém részeihez vagy ez nemlényeges ? Forrasztani kellene ? Vagy elegendő lenne a kábelsodrásos szigetelőszalagos jólbevált tecnika ?
Néztem a 800Rpm-es venti adatait valami ilyesmire kéne őket transzformálni :
Input Power (W) 0,6
Input Current (A) 0,05
Voltage Range (V) 7-13
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest