- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslie
tag
válasz
ZeUS2140 #869 üzenetére
Vegyél vissza egy kicsit a stílusodból kisapám!
Nem szokásom lenézni másokat azért mert nem Bp.-en laknak. Azért mert én itt lakom az nem jelent semmilyen kiváltságot, csak annyiban könyebb az itt élőknek, hogy itt nagyobb a választási lehetőség.
Én nem lenézésből írtam azt, hogy ''megnéztem, hogy hol laksz'', hanem azért, hogy feleslegesen ne adjak olyan tanácsot, hogy pl. menj el a Lomexbe vagy az Elektro Konthaba és ott olcsón tudsz venni, mivel ezek a boltok nem a szomszédodban vannak. Egyébként én általában ezekben a boltokban szoktam vásárolni.
Őszintén, ha azt a választ kaptad volna egyből, hogy menj el ide és ide ezekbe a boltokba, amik Bp.-en találhatók, akkor mennyivel lettél volna előrébb? Én legalább vettem a fáradságot és a megnéztem a névjegyeden a Lakhelynél lévő helyiség nevét és nem traktáltalak ilyen boltok nevével.
Az ember tanácsokat nem azért ad, hogy hálálkodjanak neki, hanem azért, hogy segítsen az embertársán. Erről ennyitt. Részemről befejezve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fűnyíró topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Linux kezdőknek
- Overwatch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged