- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslie
tag
válasz
ZeUS2140 #869 üzenetére
Vegyél vissza egy kicsit a stílusodból kisapám!
Nem szokásom lenézni másokat azért mert nem Bp.-en laknak. Azért mert én itt lakom az nem jelent semmilyen kiváltságot, csak annyiban könyebb az itt élőknek, hogy itt nagyobb a választási lehetőség.
Én nem lenézésből írtam azt, hogy ''megnéztem, hogy hol laksz'', hanem azért, hogy feleslegesen ne adjak olyan tanácsot, hogy pl. menj el a Lomexbe vagy az Elektro Konthaba és ott olcsón tudsz venni, mivel ezek a boltok nem a szomszédodban vannak. Egyébként én általában ezekben a boltokban szoktam vásárolni.
Őszintén, ha azt a választ kaptad volna egyből, hogy menj el ide és ide ezekbe a boltokba, amik Bp.-en találhatók, akkor mennyivel lettél volna előrébb? Én legalább vettem a fáradságot és a megnéztem a névjegyeden a Lakhelynél lévő helyiség nevét és nem traktáltalak ilyen boltok nevével.
Az ember tanácsokat nem azért ad, hogy hálálkodjanak neki, hanem azért, hogy segítsen az embertársán. Erről ennyitt. Részemről befejezve. -
Laslie
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest