Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Ez egyre bonyolultabban hangzik!
Az sem mindegy,hogy melyiket öntjük melyikbe. pl.: víz a sósavba avagy sósav a vízbe?
Ezért részemről maradnék az előre elkészített vasklorid-oldatnál!
Nem vitatom a "másik oldal" előnyeit,de járt utat, járatlanért... Maradok a jól bevált technológiánál!
Undoroid
-
didyman
őstag
Ha valaki nagyban akarja csinálni, gyakran maratni, az meg fogja tanulni. Aki egy évben két hétvégén lemarat egy panelt, az nem akarja keresgélni, méregetni, öszerakni, csak levenni a polcról a boltban és használni.
Sose tudtam belegondolni ép ésszel 6x10^24 db molekulába, amikor ezt a moláris tömeget tanultuk, de számolni azt nagyon tudtam vele. Átlagembernek a moláris tömeg nem pont józan paraszti ész kategória (ez a kisebbik gond, mert elég közeliek, nagyobb baj a töménység éds a százalékszámítás-tudom, mert tanár is vagyok), és leragadnak ott, hogy egy rész H2O2 és két rész HCl.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest