Új hozzászólás Aktív témák
-
bogingrol
aktív tag
nem kell bocsanatot kerni, de olvashatnal kicsit figyelmesebben is.nekem nem ilyen hazam van, mint irtam volt vala, igaz lehettem voln egyertelmubb is, es linkelhettem volna be kepet a chieftec oldalarol is, elismerem, de hirtelen ott nem talaltam olyan kepet amin a szoban forgo kabelek ennyire latszanak, igaz itt sem esnek tulzasba ami a latszodast illeti.a problemam abbol adodo hogy chieftec big bravo-m van, es van egy msi k7n2 delta ilsr-em, es pl a front audio csatlakozasom a pci slot-oknal (azok kozul is az utolso elottinel) van, igy a kabel csak ugy er addig ameddig kell hogy szinte (enyhe koltoi tulzassal elve) szakadasig van feszitve
, ezert szeretnem toldani, a tobbit meg csak azert hogy szepen el tudjam vezetni es ne legyen osszevissza kabeldzsuva minden fele.bontoba menni vasarolgatni nem igazan szeretek, ezmiatt erdekelne az hogy ezek a kabelek tulajdonkeppen hany eressek lehetnek es arnyekoltak e , es hogy van e rendes becsuletes nevuk azonkivul hogy chieftec-frontpanel-kabelbasz es hogy esetleg szakuzletben megvasarolhatok e, es hogy hol.a vegere a muanyag bigyok+papucsok (amik a muanyag bigyoban vannak) csak hab a tortan, mert nem szeretnem toldozgatni esz nelkul ha csak nem muszaj, inkabb szeretnem egy kabelbol megcsinalni, ahogy azt illik, persze a nehez idok nehez donteseket szulnek, ugy hogy lehet az lesz a vege.esetleg ha valakinek otlete van a felvetett kerdeseimmel kapcs, tovabbra is szamitok epitojellegu hozzaszolasaira.
tsaaaa
Új hozzászólás Aktív témák
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- XPEnology
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- DXRACER Prince L gamer szék
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, kossz a linket megneztem , lehet meg az is hogy lesz belole valami