- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
imibogyo #17570 üzenetére
Lemaradtak az oldalkivágási példák:
- AndrewTDI-nek ílyenre sikerült
- radi8tor-nak ilyen lett (na jó ez nem plexizéshez készült)
- Magamnak így, egy kicsit megcifrázva plexi borítással
- Ez pedig egy jó 10 évvel ezelőtti próbálkozásom, ez csak azért érdekes, mert itt üveget használtam és nem plexit, amit felragasztottam belülről ipari ragasztóval. Nem volt a legszebb, de hát első próbálkozás volt és működött, kívülről pedig nem lehetett látni belőle semmit sem. Ma már ugyanezt átlátszó ragasztóval oldanám meg és akkor észre sem lehetne venni.(#17571) AxBattler: például igen. 120W-ba szerintem még így is belefér a kábelek terhelhetősége, és amúgy is hiába több csatlakozóról szeded a naftát, ha nincs több ágra bontva a tápon belül a 12V-os ág (nem tudom milyen tápod van), de ha egy ágon van az egész akkor lényegében mindegy. A kábel terhelhetősége szab határt. Ezt most nem tudom megnézni, a múltkor linkeltek itt, vagy a barkács topikban kábelek terhelhetőségéről táblázatot. Ha nincs meg majd estére meg tudom keresni. De 12V esetében 120W-hoz 10A-ről beszélünk, ezt szerintem simán el kell bírja "egy csatlakozóról" is (mármint egy bekötési pontról). De lehet tévedek, ezt most csak így fejből mondom.... Ha kiesik a terhelhetőségi tartományból, akkor is tudod több ágról szedni a naftát molex átalakítók nélkül is, úgy ahogy a linkelt átalakítódon is van, csak gondoltam nem kell feleslegesen venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest