Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
imibogyo #17570 üzenetére
Lemaradtak az oldalkivágási példák:
- AndrewTDI-nek ílyenre sikerült
- radi8tor-nak ilyen lett (na jó ez nem plexizéshez készült)
- Magamnak így, egy kicsit megcifrázva plexi borítással
- Ez pedig egy jó 10 évvel ezelőtti próbálkozásom, ez csak azért érdekes, mert itt üveget használtam és nem plexit, amit felragasztottam belülről ipari ragasztóval. Nem volt a legszebb, de hát első próbálkozás volt és működött, kívülről pedig nem lehetett látni belőle semmit sem. Ma már ugyanezt átlátszó ragasztóval oldanám meg és akkor észre sem lehetne venni.(#17571) AxBattler: például igen. 120W-ba szerintem még így is belefér a kábelek terhelhetősége, és amúgy is hiába több csatlakozóról szeded a naftát, ha nincs több ágra bontva a tápon belül a 12V-os ág (nem tudom milyen tápod van), de ha egy ágon van az egész akkor lényegében mindegy. A kábel terhelhetősége szab határt. Ezt most nem tudom megnézni, a múltkor linkeltek itt, vagy a barkács topikban kábelek terhelhetőségéről táblázatot. Ha nincs meg majd estére meg tudom keresni. De 12V esetében 120W-hoz 10A-ről beszélünk, ezt szerintem simán el kell bírja "egy csatlakozóról" is (mármint egy bekötési pontról). De lehet tévedek, ezt most csak így fejből mondom.... Ha kiesik a terhelhetőségi tartományból, akkor is tudod több ágról szedni a naftát molex átalakítók nélkül is, úgy ahogy a linkelt átalakítódon is van, csak gondoltam nem kell feleslegesen venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Netflix
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest