- Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv

Új hozzászólás Aktív témák
- 

KrAt
veterán
Sziasztok!
Nem tudom, mennyire illik ide a kérdés, de azért megkérdezem, hátha

Adott az autóm, annak van 1 benzincsöve, amin megy a karbiba a benzin. Gondoltam mekkora fless lenne rárakni egy fogyasztásmérőt, ami mutatja, mennyi benzin folyik épp át rajta.
Nézem a conrad oldalát, ahol találtam ilyen átfolyásmérőket (pl: [link]) amik impulzusokat adnak ki (ez pl 10000-et ad ki 1 liter alatt)
Kérdésem: ezekkel az impulzusokkal mit lehet kezdeni? Értem azt, pl gondolom lehet egy ledet villogtatni, de az azért mégse egy elegáns megoldás
 Lehet ezt valahogy pl egy mutatóval vagy digitális kijelzővel megjeleníteni? Vagy másfajta megoldás, amivel elérhetném a célom? 
Atesz

Új hozzászólás Aktív témák
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
 - AMD Wraith Prism AM4 Proci hűtő RGB
 - be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
 - Chieftec GPS 600A8 600W 80 + minősítésű ATX tápegység
 - 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!

- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
 - OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
 - HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest