Új hozzászólás Aktív témák
-
Sutymorgo
csendes tag
Remélem jó helyre írok, hűtés modding végülis.
A VGA kártyám hűtéséről van szó, konkrétabban egy Iceq3-ról.
Már korábban is zörgött a ventije kicsit, de tegnap óta valami nagyon brutál hangja van, nem lehet megmaradni mellette.
Szétkaptam, kapott egy kis olajat a motor, de kb. szarnak a pofon. Arra gondoltam, hogy ráhekkelek valamit, gari már rég nincs a cuccra, szóval szabad az út a gányolás előtt.
A gondom az, hogy nem tudom kideríteni az eredeti venti fordulatszámtartományát. Mert gondolom az nem mindegy, hiszen ha a kártya látja, hogy mennyit forog a cucc és félek, hogy -főleg terhelés mellett- egy mezei venti nem tudná leadni azt a fordulatszámot, amit a kártya szeretne látni tőle.
Várom és köszönöm előre is az ötleteket, esetleg infot erről a fordulatszám dologról (Gugli barátunk nekem nem mondta meg).
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Milyen házat vegyek?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Eredeti játékok OFF topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen routert?
- Lexus, Toyota topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A gondom az, hogy nem tudom kideríteni az eredeti venti fordulatszámtartományát. Mert gondolom az nem mindegy, hiszen ha a kártya látja, hogy mennyit forog a cucc és félek, hogy -főleg terhelés mellett- egy mezei venti nem tudná leadni azt a fordulatszámot, amit a kártya szeretne látni tőle.