Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Hátha valaki tud segíteni...
Nem nagyon vagyok otthon ezekben, így a segítségeteket kérném.
Ilyen kapcsolót keresek, de olyat, ami ha rákötöm a földet, meg a pozitívat, akkor is világít már! Rendeltem pirosat, kéket, sárgát, zöldet külön-külön, kettő világít kikapcsolt állapotban, kettő meg nem.
Tehát annyi lenne a lényeg, hogy világítson maga a kapcsoló akkor is, ha kikapcsolt állapotban van.
EZT rendeltem, ez világít akkor is, ha ki van kapcsolva. De sajnos már nem szállít hozzánk. EZ viszont csak akkor világít, ha be van kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- EVGA SuperNOVA 750 G2L 750W 80 PLUS Gold
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest