Új hozzászólás Aktív témák
-
Skinner
csendes tag
mérd ki hogy hova esik a 12*12-s lyukés rajzold körbe. Csináld meg 6szög alakúra úgy hogy a rárakod a kirajzolt négyzetre s ventit elforgatot 45 fokkal és rajzold körbe! de szimetrikusnak kell lennie! így amit legelőször berajzoltál nényzetet 6 szög alakú lesz! a ventit rárakod és bejelölöd a jukakat és kifúrod!
Az oldallapot a a négyzetkörül jól ragaszd le szigetelőszalaggal úgí 20cmen körbe. ne ''ezüstragasztóva''l mert abba belemegy a fémforgás és szétcsikarja a festést. dekopirfűrésszel vágd ki úgy hogy rakj bele finom hegyet és lassan haladj mert úgy biztos szép lesz! ha kivágtad akkor reszeld le a sorját a vágott felületről!
én is így csináltam csak én a tetejét vágtam ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- További aktív témák...
- EK Water Blocks - vízhűtés kit
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- FSP SI Serials FSP600 50ARN 600W 80+ Silver minősítésű ATX tápegység
- Thermalright AXP-90 X53 CPU hűtő
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest