Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Ha külföldön elromlik, elveszik a Telenor flottás SIM, hogy lehet pótolni? pl. Angliában szerintem nincs is Telenor, akkor, hogy kap másik SIM-et. Innen küldjem majd DHL-el?
-
123xyz
aktív tag
válasz
Freerider89 #48597 üzenetére
Némileg off megint ez a Voda ügyfélmegtartó téma, szóval inkább off topik írom a hsz-t. Régen nekem is volt ilyen mix csomag, de pont 1 hónapja estem át legutóbb a procedúrán, szóval friss tapasztalat:
1, felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy ügyfélmegtartó csoporttal szeretnék beszélni, kérnék visszahívást (már lejárt a hűség ősszel). Meglepő módon azonnal kapcsolták az ügyfélmegtartó osztályon dolgozó kollégát, ez egy jó pont volt
2, kb 10 perces beszélgetés során meg is kötöttük az újabb 1 éves szerződést, Vodafone saját flottás csomagjába kerülve, korábbi sima Go csomagról, nekem pont megfelelt az ajánlat.
Részletek:
Go Mini csomag publikusan most ezt tartalmazza: 2990 ft, 2GB net, 100 perc / sms, további percdíj: 40ft, sms díj: 24 ft.
Ehhez képest amit ajánlottak és elfogadtam:
Flotta Net Special csomag - 5 GB net, hálózaton belül korlátlan hívás, kívül 100 perc, további percdíj: 10 ft, sms díj: 19 ft. És ezt ugyanúgy 2990 ft-értÉrtelemszerűen mindez készülékvásárlás nélkül értendő. Alkudoznom sem kellett amúgy, csak annyit mondtam, amikor kérdezte h mire lenne szükségem, hogy korábban is kaptam plusz netet (akkor Go még alapból 1 GB volt csak, és erre kaptam +2-t), meg 10% havidíjkedvezmény volt legutóbb, szóval mondtam hogy minél több netet szeretnék, de maradva a 3 ezer ft körül, és erre egyből ezt ajánlotta. Persze egy fél mondat erejéig megemlítettem azt is h vonzó a Diginél az 1500 ft-ért 15 GB, csak hogy érezze, hogy tájékozott vagyok
de azért hozzátettem, hogy maradnék a vodánál ha van jó ajánlatuk. A magam részéről abszolút elégedett vagyok a beszélgetés kimenetelével.
@48598 kovacs65
"Csesztek felhívni és megtartani." - ezt én is így tapasztalom, de különösebben nem zavar, hogy nem ők hívogatnak engem, hanem én csörgök rájuk, hogy van-e valami jó ajánlat vagy hagynak lelépni -
kovacs65
őstag
válasz
Freerider89 #48597 üzenetére
Én kb 15 én után váltam meg a Vodától 5 db előfizetéssel. Csesztek felhívni és megtartani.
-
Freerider89
tag
válasz
w.miki #48596 üzenetére
Ez a vodafone mix 20 (60/60) is így született, talán 5 éve pont itt vagy egy hasonló flottás fórumon ajánlották h menjek be és mondjam le az akkori voda GO előfizum, nagy dirrel durral h átmegyek másik szolgáltatóhoz.
Bementem, így tettem. Erre az ügyintéző mondta h rendben oké lezárja a szerződésem stb.. Nekem persze eszem ágában sem volt váltani, így rákérdeztem h esetleg nem lenne e valami nem publikus csomag, akkor esetleg maradnék. Így ajánlotta ezt.
Szóval, szerinted, hogy tudnék kicsit rizikó mentesebben alkudni az ügyfélmegtartó csoporttal?
-
w.miki
veterán
válasz
Freerider89 #48594 üzenetére
Vodafone ügyfél megtarto csoporttal tudsz alkudni. Lehet az 5 vagy 10 gb net is...
-
Fifi
őstag
válasz
Freerider89 #48594 üzenetére
Nem ismerem a Vodafone szolgáltatásait, lefedettségét, soha nem voltam náluk előfizető, de ha már 2 év hűség, akkor ez bruttó 3.048,-Ft-ért 275 perc másodperc alapon + 10GB + 30db SMS nekem sokkal jobb ajánlatnak tűnik.
Igaz itt van egyszeri csatlakozási díj, viszont nincs évente tagdíj. -
Freerider89
tag
Sziasztok!
Jelenleg Vodafone Mix 20 (60/60)- as csomagom van. alapból 500 megához kérek plusz 1 gigát így a havi díj mindig 3400ft. A net kicsit karcsú (eljárt a csomag felett az idő)
A vodafone időről időre felhív, és megpróbál kiirányítani a csomagból, de sokszor maga az ügyintéző konstatálja, hogy a publikus csomagokra nem érné meg váltanom... ettől függetlenül 3 hónap múlva újra hívnak.
Kérdésem:
a táblázatban kinéztem az unitasflottat. 5GB netel a 3490forintos csomag szimpatikus.
-Mekkora macera a flottába lépni úgy hogy megtartsam a vodás számomat?
-Tudok úgy váltani a jelenlegi előfizuról, hogy lényegében szolgáltaás kiesés nélkül megtörténik a váltás?
-unitas flottával kapcsolatban van valami kontakt (telefonszám)akik benne vannak esetleg ebbe a flottába esetleg ajánlják e vagy sem?
köszi a válaszokat!
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
EQ (Kedvező Üzleti Flotta) -ba való belépésnél még mindig van 10eFt -os belépési díj?
-
blue eyes
tag
IQpro-nál másnak is csak 3882 Ft-os díjbekérőt küldőt?
-
petir
senior tag
válasz
Hegyirabló #48569 üzenetére
EQ-s van.
FB-n keress rá Kedvező üzleti flotta néven találod. -
w.miki
veterán
Hallottatok Vám, és pénzügyőr flottáról?
4500 Ft korlátlan beszéd, és internet. Ez igaz lehet? -
törölt tag
válasz
falabu88 #48574 üzenetére
Csak 10ezer, +1 év hűség, +320Ft havonta a difi......
S, persze ugyanaz a csomag, ugyanazon hálózaton !
Lehet félreértettél ! Én senkit nem akarok semmire rábeszélni itt !!!!
Csak a két legtöbbet emlegetett céget írtam.
Mindenki maga dönti el, mi,hogy jó neki !További szép napot !
-
falabu88
aktív tag
válasz
#76519680 #48570 üzenetére
Agnátus-PONT, korlátlan telenor 5250Ft, 1 év hűség, 10ropi belépő. Én náluk kötöttem, decemberben kapták a csomagot a telenortól, talán az egyik legrégebbi flottaszolgáltató cég az országban. A srác akivel kötöttem abban is segített, hogy a belépési díj utalását lefotózva elküldtem neki, rá fél órára már jött is emailben a flotta engedély. Lehet egy 5össel többe volt mint az IQ, de biztos nem lesz a csomaggal gond a jövőben.
-
törölt tag
válasz
cipofuzo87 #48572 üzenetére
IQpro-nak van vodás csomag 300GB adat.
7984Ft/hó. Azt nem tudom engedélyezve van-e rajta az 5G ???!!!
Mondjuk ennyiért már feltöltőkártyára is vehetsz 500GB-ot !!!
Azzal meg személyesen is az asztalra lehet csapni, hogy aktiválják !!! -
cipofuzo87
tag
Van olyan csomag, ahol van korlátlan/300GB+ 5G mobilnet?
-
törölt tag
válasz
Hegyirabló #48569 üzenetére
Hali ! 2 db cég kínál korlátlan mobilnetet itt !
IQpro: 2 hó hűség, nincs beugró, 4931 Ft/hó telenor háló.
Credit Prime: 1 év hűség, beugró van....talán 5ezer. Ár 5ezer felett...nem tudom most pontosan. Telenor háló.
A két céggel kapcsolatban vannak jó és rossz tapasztalatok is. Az itteni hozzaszólásokat olvasgatva mindenki el tudja dönteni neki mi a jó.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Próbáltam a keresővel, de sajnos nem sikerült, csak mobilinternet, mégpedig korlátlan, akad valamilyen? Annyit sikerült, hogy Telenorost érdemes.
Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
4Grider #48561 üzenetére
Ez így igaz !!! Mondjuk én önként adtam vissza a HD csomagot....
Mikor gyorsabb netet mértem Digivel...tudtam, hogy mennie kell.
De most hogy már mindenkinek lehet, aki lefedett területen van, idő kérdése, hogy a Digi is letérdel majd....
Végső esetben még mindig ott a flottázás...de már az sem a régi.... -
laca085
friss újonc
Sziasztok! A mai nap én is beléptem a Credit 2015 flottába, működik is a net szépen (Flotta Hipernet Unlimited). Amikor megnéztem a Mytelenoron az adatok, ott 15.875 Ft-os havidíjat írt ki a rendszer. Ez hogy lehet amikor 5.250 Ft-ot kéne majd számlázniuk?
Köszi a választ!!! -
4Grider
nagyúr
válasz
falabu88 #48557 üzenetére
Természetesen mindenkinek más az igénye. Nálunk a cégnél 7 PC-s telephelynek havi 70-100 GB körül van a forgalma, de az ott dolgozók az internetet főleg csak munkára (online ügyviteli rendszer és levelezés elérésére, továbbá böngészésre) használják.
Ha a munkaidejük felét YT videók nézegetésével töltenék, akkor a havi sávszélesség-igényük a sokszorosa lenne ennek. És nem szabad elfelejteni, hogy sok mobilnetes pl. ezen néz tv-t, HBO-t, Netflix-et, stb. Nekik havi 100 GB napokra, esetleg egy-egy hétre lenne elegendő. -
falabu88
aktív tag
válasz
#76519680 #48554 üzenetére
Konkrétan a telenornál a korlátlan netet használók 99%-a max 100GB-ot használ. (dolgoztam náluk, láttam jópár grafikont erről) A maradék 1% használja arra a mobilnetet amire nem való. Ezért is lettek az újabb csomagok 100GB-ra tervezve, mert ez a lakosságnak bőven elég (csak sajnos sok tudatlan ügyfél van, aki meghallja a 100GB-ot és rosszul van, hogy neki korlátlan kell, közben meg 15GB sincs a havi átlag forgalma).
-
tyuli76
tag
Sziasztok!
Én is kötöttem 1év hűséget az EQ.
Az első számla lett 3345ft,aztán 3498ft.A harmadik számla 3483,lehet,hogy ebben a hónapban is többet beszéltem,de most az utolsó 1948ft. lett.
Van valami akció náluk? -
törölt tag
válasz
#76519680 #48554 üzenetére
Szerinted bizonyos munkahelyeket mennyire érdekli, hogy keveset fizetnek, ezért jönnek mennek az emberek?
Amíg nincs belőle komoly gond, had menjenek majd jönnek mások...
Próbáld ki, ijesz rá a főnöködre, hogy ha nem emel fizetést akkor elmégy máshová, ahol jobban fizetnek. -
törölt tag
válasz
#20584850 #48553 üzenetére
Akkor azt a tornyot fejleszteni kell !!!
Azért szedik be a pénzt !!!
A gyenge pontokat erősíteni kell...nem baxogatni a felhasználót !!!!
A világ már abba az irányba halad, hogy egyre több adat kell a felhasználóknak !
Aki ezt nem képes követni, csukja be a boltot !
Vagy korlátozni bizonyos adatforgalmakat !
Ja....arra nem képes a rendszerük...... -
törölt tag
válasz
XboxPlayer #48552 üzenetére
Nem szóltak mert valószínű, hogy belefért...
Voltak akiknél nem fért bele.
Terheljen le pár ember egy tornyot tartósan, hogy menjenek a panaszok, és a Telenor majd tétlenül a tétdét fogja csapkodni, hogy juj mit csináljak jaj mit csináljak? -
XboxPlayer
tag
Én már több mint 2 éve használok itthon is korlátlan Adatkártyát.. És valóban korlátlan.. Flottába nincs olyan hogy méltányossági használat.. Nem fognak rád lassítani 1Tb nél sem. Ezt onnan tudom hogy amikor gépet rakok újra, vagy filmeket szedek gyakran eléri a 1Tb-t havi forgalmam.. van hogy túl is megy. Torrenten , letöltésen sosem lassítanak.. Akkor lassul ha a cella túlterhelt de maga a szolgáltató nem fog semmit tenni , mert ez egy üzleti szerződés.Telenor legalábbis nem foglalkozik a céges forgalmazással , arról tudok ha flotta nélkül van magán szerződésed akkor beleszól ha túl sokat forgalmazol.. De akkor is csak lassít valamennyit az adott hónapban.
Viszont ha már válaszoltam, esetleg valaki Telekomos adatkártyát tudna javasolni honnan lehet szerezni baráti áron?
-
kurtuzov
senior tag
Nekem lett 12 hó hűség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest