Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
$IceTea$
csendes tag
Dpi Telenornál nekem nem a nettel, hanem magával a Telenor hálózattal van bajom. Van Szegeden olyan hely, ahol a másik kettőnek van térereje, de Telenor 0-1 között ingadozik.
-
Kroni1
veterán
válasz
Dluinet #14840 üzenetére
Nem akarom nagyon offolni a topicot, de valamiért nekem úgy rémlett h UPC is nyert, de most nézem, hogy nem látom a nevét a cikkekben. Akkor rosszul tudtam. Szerk: Most látom, hogy a voda biztosítja nekik a hátteret.
-
Kroni1
veterán
válasz
Sayuar #14838 üzenetére
UPC már kijött a saját csomagjaival, ha jól tudom egyszerre nyertek a pályázaton.. (ahogy elnéztem a UPC csomagokat, háát mondjuk úgy h nem nagyon mozgatta meg a fantáziámat.) Érdekes, h az egyik ilyen gyors volt, a másik meg még kivár.. Én is nagyon várom h a Digi mikorra fog kijönni, de részükről érthető hogy kicsit lassabban, és talán átgondoltabb csomaggal fognak kijönni.
-
Sayuar
senior tag
válasz
LEGIOX #14836 üzenetére
a román árak jól szolgálnak alapnak, de azt senki ne higgye, hogy itt is ugyanannyi lesz majd.
Érdemes megnézni, hogy pl. mennyibe kerül a kábeles 100-as net csomag ott és itt.
Ráadásként itt van telefonadó is.
Nem utolsó sorban a végződtetési díj maximális mértéke romániában 0,86 eurocent, ~2,7 Ft, nálunk meg jóval drágább. A végződtetési díj pedig nagyon hat a piacra belépő vagy kis telekom cégekre, hisz a forgalom jelentős része nem hálózaton belüli lesz.
Persze ha a román ár duplája lesz nálunk, akkor is nagyon kedvező lesz.
Ami pedig biztos: ha mégse nem a digi mellet teszed majd le a voksot mint előfizető, akkor is élvezni fogod a piaci árverseny előnyeit, ezért senkinek nem ajánlom, hogy a jelenlegi helyzetben 2 éves tarifahűséget írjon alá a szolgáltatójánál. -
HeliumA
aktív tag
A DPI flotta Telenor-os. Nekem az van, és kontaktom is van ha kell valakinek. Ha nem kell a korlátlan Net akkor elég a legkisebb csomag is. Ha netezel is akkor a közepest érdemes választani. És a kiválasztott készülék is adhat támpontot.
-
harcosparej
tag
Akinek kell DPI flottas csatlakozási elerhetőség írjon rám. T-mobilos engem érdkelne cserébe
Nincs az se baj...
-
norb54
csendes tag
Sziasztok,
Sokat olvastam a DPI flottáról, és szeretnék belépni, viszont nem vagyok kapcsolatban senkivel aki ebben segítene. Aki tudna nekem segíteni az írjon már privátban.
Előre is köszönöm
-
atus72
őstag
válasz
Viktor0610 #14827 üzenetére
Miért felesleges? Valakinek akár roamingra is jó lehet, szégyentelenül olcsó
-
Kroni1
veterán
válasz
Azért nem teljesen felesleges, elvileg dec 15-től nincs roaming az eu-n belül, tehát ha valamelyik tagországban sokkal jobb feltételekkel tudunk csomagot venni akkor megéri elgondolkodni rajta, hiszen magyar számról is ingyen hívhatnak majd, és mi pedig jelentősen olcsóbban hívhatunk. Azoknak segítség lehet az info, akik épp 1-2 éves hűségidő vállalással akarnának itthoni tarifára aláirni, de bevállalnának ilyesmit is. Nekik érdemes lehet várniuk..
-
válasz
december 15-től már nem
-
-
Sebright
csendes tag
Sziasztok!
A premiumflotta.hu -val van bárkinek bármilyen tapasztalata?
Köszi az infókat!
-
Vangelis
félisten
válasz
Andrewstarr #14820 üzenetére
A telenorhoz kell minden esetben.
-
Bagira01
veterán
Valaki tud dpi belépési feltételeket és kontaktot,pü-be.
-
cserix
tag
válasz
Andrewstarr #14820 üzenetére
A Telenorhoz fordulj. Nekem eddig megoldották a számlázási problémámat.
-
atus72
őstag
Érdemes a román DIGI tarifákra ránézni:
[link]Fényévekre vagyunk tőlük még a DPI-vel is!
Csak viccnek a legkisebb(!) csomagjuk:
2EUR/hó !!
100 perc lebeszélhetőség (minden, nemzetközi (!) irányba is)
1,24 euró cent/perc -
cserix
tag
Mostani dpi készülék lista akinek kell.
-
Teko001
őstag
-
válasz
Bagira01 #14806 üzenetére
Kiegészítő információk
A szolgáltatási díjak, feltételek és kedvezmények bruttó összegben értendők, és belföldi, normál (nem emelt díjas) hívásokra, valamint SMS és adatforgalomra vonatkoznak. A belföldi hívások számlázási egysége egy másodperc.
(1) A Médium tarifacsomagba foglalt 0 Ft/perc díjszabás számlázási ciklusonként az első 2000 perc belföldi normál díjas hívásra vonatkozik (hívásirányonként együttesen). Az ezt meghaladó belföldi normál díjas hívások díja 10,80 Ft/perc.
(2) A VIP tarifacsomagba foglalt 0 Ft/perc díjszabás számlázási ciklusonként korlátlan mennyiségű normál díjas belföldi hívásra és belföldi hálózaton belüli, Magyar Telekom és Vodafone hálózatba irányuló normál díjas SMS küldésére érvényes. A VIP tarifacsomag szolgáltatás lakossági célra és nem kereskedelmi jellegű felhasználásra érvényes.
(3) Az előfizetés havidíja 100%-ban lebeszélhető normál díjas belföldi hívásokra. A kedvezmény az előfizetések között nem vonható össze és a le nem beszélt havidíj a következő számlázási ciklusra nem vihető át.
(4) A DPI Alap, DPI Médium és a DPI VIP tarifacsomag kedvezményes szolgáltatási feltételei mobilinternet-szolgáltatás egyidejű igénybevételét is magukban foglalják. Szolgáltató a DPI Alap tarifacsomag mellé a 200 MB szolgáltatáscsomagot, DPI Médium tarifacsomag mellé a 2 GB szolgáltatáscsomagot, a DPI VIP tarifacsomag mellé pedig a belföldön korlátlan adatforgalmi keretet biztosító mobilinternet-szolgáltatáscsomagot aktiválja, a tarifacsomag aktiválásával egyidejűleg. A tarifacsomag megrendelésével az Előfizető a mobilinternet-szolgáltatást is megrendeli. A mobilinternet-szolgáltatás havidíja a DPI Alap, DPI Médium és a DPI VIP tarifacsomag havidíján felül fizetendő. A tarifacsomag mellé megrendelt mobilinternet-szolgáltatáscsomag helyett az Előfizető jogosult magasabb benne foglalt havi adatmennyiséget tartalmazó mobilinternet-szolgáltatáscsomag megrendelésére is. A havidíjban foglalt belföldi adatforgalom felhasználását követően a túlforgalmazás díja belföldön 0 Ft / MB, ugyanakkor a Szolgáltató a szolgáltatás maximális le- és feltöltési sebességét 32/32 kbps
sebességre lassítja. Garantált GPRS/EDGE/3G/HSPA+ letöltési sebesség: 0 kbit/s; feltöltési sebesség: 0 kbit/s.
(5) Kommunikációs rendszeren belüli hívásnak minősül DPI tarifacsomaggal rendelkező előfizetők alkotta csoporton belül lebonyolított belföldi (hálózaton belüli) normál díjas hívás. -
atus72
őstag
Minden 5. poszt arról szól hogy a DPI flottának milyen kondíció vannak. Tök egyszerű lenne, www.dpi-flotta.hu de nem mert ilyen nincs és nem is lesz mégis virágzik az üzlet, MO 2015.
-
atus72
őstag
válasz
Teko001 #14807 üzenetére
Azért lássuk be valahol kibaszottul szánalmas ez a flotta őrület, nem tehetik ki a netre mert nem de egyébként meg gyakorlatilag az csatlakozik aki akar, a vicces az meg az egyik flottás oldalon van ahol regisztráció útján lehet belépni de nem írhatják le (szóban!) hogy melyik csomag melyik szolgáltatóhoz tartozik de színnel jelölhetik!!?!!? Hát eszem-faszom megáll komolyan...
-
pentium4
senior tag
válasz
Bagira01 #14800 üzenetére
Én most léptem be a MESZK-es flottába(vodafone)!
havi 3135 pénz, 200 mega mobilnet
ebből 2159 beszélhető le, ez 130perc bármikor bárhova, ezen felül 9.91-es percdíj bármikor bárhova
20 ingyen sms, flottan belül ingyenes hivás
mobilnetbe ha több kell akkor 2 gigás van még, úgy a havidíj 4597!
belepési dij nincs, az összes leirt ár BRUTTOP4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest