- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
elistvan
őstag
Van egy eléggé necces kérdésem:
Szombat óta egy LG 32lb570b smart tulaja vagyok, viszont a stickje 8500Ft a boltban plusz egy magic remote vagy hason egér+bill kombó, vagy egy külső vinyó amire műsort tudnék rögzíteni megint plus pénz.. Azt szerettem volna megoldani, hogy a tvről műsorokat rögzíthessek egy gyors pendrivera ami később szerkeszthető pc-n. Ezekkel a kisebb 10ezer körli android pckkel megoldható valahogy hogy alkalmazással usbre vagy memókártyára műsort tudjon rögzíteni a tv-ből? (online rádiók, online filmek stb ilyenekre használnám.)
Két tipust néztem ki a neten: 1 hozzá egy ilyen légegérrel. Vagy pedig idehaza a wayteqnek van a fuso tv okosítója 2 magos, és annak alapból giroszkópos a távvezérlője. (És használtan olcsó.) Melyiket érdemes megvenni a feladatra illetve lehet-e ezeket használni a feladatra?
Új hozzászólás Aktív témák
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest