Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
fradelma #5068 üzenetére
RK3066-ost semmiképpen ne vegyél, azok mellett csak 1 GB RAM van, ami szerintem kevés a soklapos böngészéshez, szóval minimum RK3188-asra lesz szükséged.
Az RK3288-asokkal nincs személyes tapasztalatom, de van itt olyan, aki vett ilyen készüléket, majd ő összehasonlítja neked az RK3188-asokkal.
Ha pedig elfelejtjük az RK procikat , és ha nem kellene a net, csak médiaplayerként és online filmekhez lenne rá szükséged, akkor azt az MK808B Plus-t javasolnám, amiről nemrég írtam, de a soklapos netezéshez ez is nagyon karcsú (szintén 1 GB RAM van benne). Szerk.: most látom, hogy szerkesztetted a hsz-ed és írtál opciókat, amik között az MK808B Plus is szerepel. Ha tudsz más eszközön netezni, vagy megelégszel 1-2 megnyitott lappal, akkor - szerintem - ez a nyerő.
Új hozzászólás Aktív témák
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- GTA V
- Napelem
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest