Új hozzászólás Aktív témák
-
csjohnny
tag
válasz
janos.cs #478 üzenetére
Én nem nagyon használom filmnézésre az MK-t, mert a TV szinte mindent lejátszik.
Laptopon van a Samsung AllShare nevű probramja amit általában a samu TV-hez használok amikor pl. Fat32-es pendivera nem tudok több gigás fájlt rátenni és AllShare-val küldöm a TV-re.
Egyszer amikor bekapcsolva volt az MK a TV és Laptop ,ránéztem a laptopon az AllShare programra és ott volt az MK-n futó EHome Media Center, majd kiderült hogy a TV is látja az MK-n az EHome Media Centert is.
Igy dlna-t használva a laptopról tudom küldeni a filmet az MK-ra, TV-re, vagy épp az MK-n az Ehome Media Centerrel betudom tallózni a laptopon AllShareval megosztott filmeket,képeket,zenéket.
Ez az AllShare ingyenes és letölthető:Szoftverek Menüpont alatt AllShare
Linux alá nincs az AllShare viszont van a PS3 Media Server Mac,Win és Linux alá, ami többet is tud mint az AllShare viszont kicsit bonyolultabb használni is:PS3 Media Server
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Marvel Snap
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- RTX 4060TI (Garanciás)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Keresünk dokkolókat
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest