Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
HeavyToys #433 üzenetére
Mennek a flash tartalmak, csak néha döcögősen (ezt minden bizonnyal egzaktabb módon is meg tudja fogalmazni olyasvalaki, aki nemcsak felhasználói szinten ismeri a dolgot - mindenesetre izgalmas sportesemények online megtekintését nem javaslom droidon, hacsak nem akarsz beleőszülni abba, hogy mindig gólhelyzetben megy el a kép
). Az én egyik fő bajom emellett az volt, hogy a flash tartalmak hangja elmegy, ha másik lapra váltasz. Én pl. gyakran csak hallgatom 1-1 meccs közvetítését, miközben böngészgetek - no ez az, ami pl. droidon nem megy. Nyilván van egy rakat előnye is, felhasználótól függ, hogy kinél mi jelentkezik erősebben. Nálam kb. 2 hét után a hardverapróra került a tab, mert csak hátrányát éreztem egy alapvetően netezésre használt subnotihoz képest (most is egy Lenovo X61-ről pötyögök). A mini PC viszont más tészta, már akkor is megéri, ha mondjuk torrentezni szoktál és ezentúl azon futtatod a letöltéseket, számtalan egyéb funkciójáról (pl. médialejátszás nagyképernyőn) és arról, hogy 10-15e Ft-ért hozzájuthatsz, nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minecraft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest