- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brando37
csendes tag
válasz
#64791808 #896 üzenetére
Köszi az infót! De ezt hogyan lehetne kivitelezni, mikor mi ketten is 200 km-re vagyunk egymástól? Elég ha az egyikőnk írásban nyilatkozik, a másik pedig elmegy a rendőrségre mindkettőnk nevében? Bocsi a tudatlanságomért, de még sosem voltam ilyen helyzetben és szerintem most az a cél, hogy lebuktassuk ezt a csalót és lehetőleg vissza kapjuk a pénzünket minél hamarabb.
-
Brando37
csendes tag
-
Brando37
csendes tag
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán sajnos mi is csalóba botlottunk. Annyira meggyőző volt a fickó, azt mondta ha nem alkudozunk ő állja a postát, megköszönte a bizalmunkat mi meg még aznap el is utaltuk a pénzt. Megígérte, hogy ahogy átment a pénz postára adja a terméket és e-mailen átküldi a postai biztosítás másolatát. Azóta elérhetetlen, üzenetre nem válaszol és természetesen várhattuk ma a kis csomagot, semmi nem jött. Most meg fogjuk a fejünket, hogy miért nem néztünk utána az ilyen fajta átveréseknek, mielőtt cselekedtünk, vagy megállapodhattunk volna vele utánvételes fizetésben, vagy bármi, de hát sajnos utólag lehet okos az ember.
Mi ennek a hirdetésnek dőltünk be:
http://aprod.hu/hirdetes/xbox-360-slim-250gb-kinect-ID1lJ6b.html#5ec6f7d7e2
Ide utaltunk:
Jónas Alexandra
11773085-00264363(Megadott meg egy bankszámlaszámot és nevet, de aztán felhívott minket, hogy mégse ide utaljunk, mert ez valamiért nem jó: Deli Brigitta 11773054-00352589)
Azert tettem nyilvánossá az adatokat, hátha más is ugyanezeknek a csalóknak esett áldozatául.
Mi a teendőnk ilyen esetben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest