- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
[link] Az alábbi hirdetővel megállapodtam a Thrustmaster hirdetéssel kapcsolatban 15-én, másnap elutaltam neki 10K-t, azt mondta, hogy feladja aznap még viccelődött is, hogy nem ennyi pénz miatt fog átverni...Szerdán hívtam, hogy miért nem adta fel, valami családi problémára hivatkozott és azt mondta, feladja postán aznap és elküldi a bizonylatot. Persze nem küldött semmit, sőt azóta egyszer lépett be apróra 19-én, persze nem válaszolt az üzeneteimre, szerda óta pedig direkt nem veszi fel a telefont napok óta hívogatom több féle számról. Több mint 4 éves tagsággal és 82 pozitív értékeléssel azt hittem megbízható, még ha valami csoda folytán elküldené akkor is jelentem, mert ez nagy gerinctelenség. Szerintetek létezik, hogy 82 pozitívval átver 10 ezer Ft-ért?
Nem vág földhöz az összeg, de jó nagy féregség ez. Eddig sosem volt gondom előreutalásokkal a megbízhatóak körében...Gondolom ekkora összeg miatt semmit nem lehet tenni, jelentettem itt és kb. ennyi amit csinálhatok. Az utaláshoz megadott név és a telefonszáma van meg, persze az se biztos, hogy az ő neve az az OTP-s számla amit megadott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest