-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
Üdv!
Symon93 megvásárolta a hardveraprón meghirdetett árumat: [link].Foxpost-on keresztül küldtem el neki utánvéttel, de azóta nem vette át. Üzenetre nem válaszol, telefont nem veszi fel.
Látom azóta le is lett tiltva. Lehet tudni miért?
Illetve amikor leveleztünk, akkor a rendszer egy figyelmeztető üzenetet rakott a levélbe.
Ilyet még nem láttam sosem, pedig üzleteltem már máskor is újoncokkal.A Foxpost gondolom automatikusan visszaküldi hozzám a cuccot, ugye?
Ő vásárolt tőlem, nekem csak annyi a károm, hogy kifizettem a foxpost szállítási díjat.
Mi értelme lehetett annak hogy így megszivat? Semmi előnye nem származott belőle. -
zolka95
őstag
Üdv!
Én csak keresek olyan eladókat akik folyton hirdetnek. Sajnos nem mentettem el sehova amikor ilyet találtam és későbbiekben lehet jól jönne.Régen egy ilyen felhasználótól rendeltem hardvert valamivel olcsóbban. Rengeteg hardvert hirdetett, volt külön egy egyszerű weboldala is ahol ki voltak listázva a hardverek.
Megbízható volt, sokan vásároltak tőle.
Egy másik pedig egy macskás avatarral hirdetett sokféle hardvert.Egyébként én személy szerint egy olyan feature-nek örülnék amivel fel lehetne iratkozni rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Parfüm topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest