Hirdetés
- 

PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ha valakinek ennyi türelme van, az nagyon szélsőérték

"jeleztem neki hogy vasárnapra már mást terveztem, tuti nem-e jó a szombat. nem válaszolt!
5-én szombaton 16 órakor írtam neki, hogy én akkor a megbeszélteknek megfelelően indulok. írjon időpontot és címet hogy hol talizzunk. tényleg el is indultam. "
Ez a baj. Azt szoktuk mondani, hogy találkozó az, amikor meg van előre állapítva egy hely és egy időpont és ezt mind a kettő fél visszaigazolta. nem igazolta vissza az illető.
Ezzel nem igazán lehet mit kezdeni, ha elindulsz mégis. Erkölcsileg értem én, hogy lehet jellemezni az illetőt, de a jog meg az erkölcs az más. Nekünk szolgáltatóként pedig az előbbi felé kell tartanunk. - 

carl18
addikt
Szerintem ö nem meg gondoltam magát, nem is akart ö semmti se eladni.
Az életben mindig voltak megbízhatatlan emberek, lehet egy hatalmas "Kamukéró" a srác.
Nem mindenki megbízható, amúgy ha valóban el akarta volna adni arra már 2 héten belül sorra került volna. Nem is volt ö külföldön, csak kihasználja más emberek naívitását.
Nem mindenkiben van gerinc, és ne a saját megbízhatóságodból indulj ki.
Azért számomra is vicces hogy ennyi pozítiv értékeléssel hogy lehet valaki ennyire megbízhatatlan.
Én ha eladók valamit, általában mindig leírom a vásárlási lehetőségeket.
Posta on a vevő terhére, játszik utánvétel is. De ha eljön van személyes átvétel, és én még munka után is fogadnám a vevőt. Ki is próbálhatja, nyilván nem árulok zsákba macskát.
De mikor valaki heteken át csak ígérget és semmit se tud betartani....
Az ilyen kerülni kell távolról, gondolj bele az életébe? Lehet az egész hazugságok köré épül.
Bár mondjuk nem semmi esett, gyakorlatilag 1 hónapot rápazaróltál

Új hozzászólás Aktív témák
- CSÚCS GAMER! 13900KS/ Astral 5080 / Z790 APEX / 48GB 8000MHz / 2TB NVMe / 860w Platinum! BeszámítOK
 - ÉRINTŐSDell,14"FullHd IPS,core i5 8350(8x3,6Ghz),8-32GB DDR4 RAM,Magyar vil.bill,SSD,Jó akku,Win.11,
 - Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
 - Intel CORE 2 QUAD + ASUS PB VEGAS2 + 4GB ram
 - -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!

- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
 - LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
 - Egyedi ékszerdobozka

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest