Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
válasz
Palesztin994
üzenetére
Minden esetre abba biztosak lehettek, hogy paypalen keresztül már nem tudtok ellene fellépni. Azt az 56 rongyot, amint megkapta, le is tudta venni és biztos, hogy le is vette a számláról.

-
haly
őstag
válasz
Palesztin994
üzenetére
Szerintem adminok nem tudnak, illetve teljesen jogosan nem is akarnak segíteni. No persze nem azért, mert gonoszak lennének vagy valami, de szerintem nincs erre fölös kapacitása egynek sem. Amit tudtak (rendszerüzenetek előreutalás veszélyeiről) azt megtették szerintem.

Minden esetre a Ti esetetek nagyon cinkes. Szinte sehol nem tudtok elindulni. Mi is, ha paypal nem utalja vissza a pénzt, szerintem eléggé meg leszünk lőve.
A legjobb módja egyébként nektek a bankszámla alapján elindulni.
Valakinek itt közülünk (nem emlékszem, hogy flashcash, vagy Llam kolléga volt az, esetleg cr89) megvan a bankszámlaszáma. Tudtommal bankszámlát csak hivatalos okmányokkal lehet nyitni, tehát ott nem adhatott meg hamis adatokat. Így a bank, ha kiadja az adatait, akkor már elég könnyen lenyomozható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Kamionos váltógomb és Button box
- Esztétikai hibás Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest