Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
válasz
Palesztin994 #1876 üzenetére
Szerintem adminok nem tudnak, illetve teljesen jogosan nem is akarnak segíteni. No persze nem azért, mert gonoszak lennének vagy valami, de szerintem nincs erre fölös kapacitása egynek sem. Amit tudtak (rendszerüzenetek előreutalás veszélyeiről) azt megtették szerintem.
Minden esetre a Ti esetetek nagyon cinkes. Szinte sehol nem tudtok elindulni. Mi is, ha paypal nem utalja vissza a pénzt, szerintem eléggé meg leszünk lőve.A legjobb módja egyébként nektek a bankszámla alapján elindulni.
Valakinek itt közülünk (nem emlékszem, hogy flashcash, vagy Llam kolléga volt az, esetleg cr89) megvan a bankszámlaszáma. Tudtommal bankszámlát csak hivatalos okmányokkal lehet nyitni, tehát ott nem adhatott meg hamis adatokat. Így a bank, ha kiadja az adatait, akkor már elég könnyen lenyomozható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen házat vegyek?
- Parfüm topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest