Hirdetés
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ISari
tag
Sziasztok!
egy másik ügy kapcsán kerültem ide és csak most olvastam a sajnálatos esetet.
Amit én tudok / gondolok:Feljelentést minden esetben + kellene tenni. Ha valaki külföldön van, akkor megteheti levélben, de akár e-mailben is. Nekem azt mondta a rendőrségen a hölgy, hogy nyugodtan leírhattam volna egy e-mailben az egészet. Ugyanúgy kezelik, mint a személyes feljelentést, de egy csomó időt és fáradtságot meg lehet spórolni vele.
Az összeg:
50 000 Ft egyedi értékig szabálysértés, felette bűncselekmény. Ha háromszor elköveti a dolgot, összegtől függetlenül bűncselekmény, mert üzletszerűnek minősül.Ha +tudjátok oldani, tegyetek közösen feljelentést. Így talán kicsit gyorsabb lesz bűncselekmény és jobban odafigyelnek rá.
A PayPal regisztrációhoz élő bankszámla kell. Én vagy 8 éve csináltam. Ha jól emlékszem beterheltek egy pici összeget, amit le lehetett vásárolni.
Szóval van valami kapaszkodó, amin el lehet indulni a hatóságnak. A külföldi bankszámla persze belassítja a dolgot
Úgy tudom, hogy a PayPal akkor ad vissza pénzt, ha van forgalom a számlán, azaz letiltja a bejövőt. De ebben nem vagyok biztos.
Ha fizettetek, 1-2 nap alatt le tudja venni a pénzt a saját számlájára. Nekem ennyibe telt, mire megérkezett, az eladás után.Szerintem ne húzzátok tovább, irány a rendőrség.
Sok sikert!Az én ügyem már haladt azóta. üzletszerűnek minősítették és a Monori RKP nyomoz az ügyben. Volt néhány kérdésük, amit megválaszoltam. Tőlem 15 000 Ft-ot csalt ki egy Baranyai indián. A zsaruknak elmondtam, hogy ezt tanuló pénznek tekintem, tudom, hogy nem látom viszont. Továbbá közöltem, hogy szívesen befizetek még egy ötvenest, ha holnap lecsukják.
Jót derültek rajta, de értékelték.
Remélem hamarosan kattan a bilincs..Üdv, István
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Jót derültek rajta, de értékelték.