- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós kamerák
- 8K-s csúcsmonitor az ASUS ProArt portfóliójában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHROMED7
tag
válasz
#64791808 #835 üzenetére
Sziasztok!
Jogi segítség kellene, csalással kapcsolatban.
Apród.hu-n akartam telefont venni, egy magát kereskedőként megadó személytől.A telefon árának felét előre kérte postai csekken utalva (névre, címre), a másik felét a másnapi futárral történő kiszállításkor kellett volna fizetni. Az előleg 30 ezer frint volt, szóval elvileg már nem szabálysértési kategória.
Természetesen a telefon sosem érkezett meg, azóta a "kereskedő" nem elérhető, kinyomja a telefont.
Mivel postán személyesen kell átvenni a pénzt, ezért gondolom hogy ott megvan az, ki vette fel...ezt a rendőrség is be tudja kérni.
A feladóvevény természetesen megvan nálam...Hogy kell indítani ilyenkor a rendőrségi feljelentést? Mi egyéb kell hozzá?
pls Priviben is, mert azt hamarabb észreveszemÜdv!
PS: tudom, hülye voltam, de gondoltam a postai utalás nem anonim, hiszen nevet, címet adott meg...így csak nem kockáztatja azt, hogy átver....tévedtem
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest