- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Akciókamerák
- SSD kibeszélő
- Hobby elektronika
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHROMED7
tag
válasz petyametyo #852 üzenetére
"Ezt Ö is tudta és pont erre számított"
Hja...én meg arra, hogy a 20 ropis határ még mindig 20 ropi, és nem 50. Mert nyilván a rendőrökkel szemben nem kapkodják a kaszát a tezsvírek sem...csakhogy a 20 immáron 50.
Nyilván ő már tudta ezt is
-
CHROMED7
tag
válasz petyametyo #849 üzenetére
Igen, én is látom, hogy hiba volt.
Úgy gondolkodtam, hogy neve, címe megvan, hiszen postai csekken kérte az utalást, amit csak személyes azonosítást követően lehet átvenni.
Ergo csak nem meri már így megtenni, hogy átver....de meg merte.Most utazzak le Miskolcra (10-12 ropi), ahol lehet(térségben eléggé gyakoriak ugye), hogy egy khm...népes kisebbségi társulat vár? Még ha sokan megyünk, akkor is előkerülnek a kaszák, kardok...ismerjük a hírekből.
A jó ár, meg valóban jó ár volt, de NEM ANNYIRA, hogy kimondottan gyanús legyen. 5 Ropival volt olcsóbb, mint amit legolcsóbban találtam Vaterán.
Fakk.
[ Szerkesztve ]
-
CHROMED7
tag
válasz #64791808 #835 üzenetére
Sziasztok!
Jogi segítség kellene, csalással kapcsolatban.
Apród.hu-n akartam telefont venni, egy magát kereskedőként megadó személytől.A telefon árának felét előre kérte postai csekken utalva (névre, címre), a másik felét a másnapi futárral történő kiszállításkor kellett volna fizetni. Az előleg 30 ezer frint volt, szóval elvileg már nem szabálysértési kategória.
Természetesen a telefon sosem érkezett meg, azóta a "kereskedő" nem elérhető, kinyomja a telefont.
Mivel postán személyesen kell átvenni a pénzt, ezért gondolom hogy ott megvan az, ki vette fel...ezt a rendőrség is be tudja kérni.
A feladóvevény természetesen megvan nálam...Hogy kell indítani ilyenkor a rendőrségi feljelentést? Mi egyéb kell hozzá?
pls Priviben is, mert azt hamarabb észreveszemÜdv!
PS: tudom, hülye voltam, de gondoltam a postai utalás nem anonim, hiszen nevet, címet adott meg...így csak nem kockáztatja azt, hogy átver....tévedtem
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Lightyear - befektetési app
- matrix2012 károsultjainak megbeszélő topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest