-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabeunit
tag
Sziasztok, segítségeteket kérem, lehetséges áldozata vagyok egy átverésnek.
A történetem úgy kezdődik , hogy venni akartam egy nokia Lumia620-as telefont, találtam is egyet az aprod.hu honlapon ami olcsó volt és vállalták a függetlenítését. A készülék 43000Ft-ba került előre utaltam a pénzt (már előre bánom).Felajánlotta, hogy személyesen is átvehetem csak az a baj, hogy majdnem 400Km-re lakunk egymástól tehát maradt az utalás és a szállítás.
Csütörtökön utaltam arra az Otp-s számlára és névre amit ő adott meg, csütörtökön miután elküldtem neki képben az igazoló szelvényt, hogy befizettem azt írta, hogy pénteken küldi reggel 9-kor.
Utána még volt pár kérdésem amire vállaszolt, de azóta nem hallottam felőle semmit sem. Nem képes vissza írni és a csomag honlétéről vagy egyáltalán létéről sem tudok semmit sem.
Van még csomó hirdetése fent az aprod.hu-n.
Tehát a kérdésem az lenne,hogy ha átvertek (remélem nem így van és csak 1 kis gubanc történt) akkor tehetek valamit az ügyben annak fényében hogy tudom a számlaszámát, levan mentve a beszélgetés, és megvan az igazoló papír a befizetésről?
Válaszotokat előre is köszönöm, és nagyon remélem hogy nem kell ilyen útra terelni az ügyet.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest