Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Rapid triggeres, analóg főgombokat kap a Logitech legfrissebb egere
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jackjuggler
újonc
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, mindenkitől aki hasonló ügybe keveredett/ jártas a témábanA történet NEM ezen a webhelyen történt. Vásároltam egy iphone 5-t telefont,( iphone5 Fehér 16 gb, Tfüggetlenített, teljestartozékokkal.) legalábbis elutaltam rá a pénz a Hölgynek ( 50.000HUF )( név,email,telefonszám és a barátja neve is megvan / település bankszámlaszám ). Tegnapi nap folyamán kapom az email-t és egy screenshot-ot az ebayes fiókjából, hogy lerendt az én címemre ( nem is helyesen írta) egy Sprint-es clean ESN iphone-t amcsiből( Black & Slate iphone 16 gb esn clean sprint , se töltő, se tartozék és ugye ez nem is működik magyarországon.
“Phone is in full working condition.Phone does not come with charger or any other accessories.Phone has been used so will show signs of wear and tear. Phone has clean ESN ready for activation with Sprint.Iphone is not icloud locked.” <= a telefon ebay leírása...
Közöltem a hölgyel, hogy nem ezért fizettem, nem ezt hírdette meg, mi okból bszta át a fejem és küldje vissza a pénzem/ vonja vissza az ebay-es vásárlást. Nos ez a hölgy egy síkhlye pcsa. Nem hogy azt hiszi, hogy olcsóbban jött ki (206 dollárt fizetett) , de egy levelet nem volt képes megtalálni a fiókjában/írni a feladónak, hogy vissza vonja a rendelést. Többek közt nem hiszi el , hogy a telefon vámköteles. Megmondtam neki, hogy vagy visszaküldi a pénzem vagy megyek a rendőrségre. Nem akarja vissza küldeni. Mire számíthatok? Vissza kaphatom a pénzem gyorsan ? A hírdetését törölte azóta, de a weboldal karbantartói voltak olyan kedvesek, hogy elküldték nekem a "bizonyítékot" a valódi hírdetett termékről, azóta bannolták is a felhasználót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Go konzol 512GB Z1 Extreme + Garancia
- Eladó TRYX PANORAMA ARGB 360 vízhűtő!
- P17 Gen2i 17.3" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest