-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
angclung
csendes tag
válasz
gylászló #1542 üzenetére
Úgy gondolom, nem sokmindent tudsz csinálni.
Figyelembevéve a gépjárművek életkorát, a károd szerintem mind anyagi-, mind egyéb értelemben akkor lesz a legkevesebb, ha beletörődsz a dologba, és megpróbálsz továbblépni. Feltételezem, nem ezt vártad egy hozzászólástól, és megértem a helyzetedet, de kívülállóként így látom a dolgot.A probléma, hogy ilyen esetekben a döntő az, hogy mi áll a szerződésben. Márpedig, ha a "megtekintett állapot" benne van, hiába hivatkozol a hirdetésre. Mert a helyzet az, hogy módodban állt a gépjárművet tetszés szerint megtekinteni, amit nem tettél meg, mert fáradt voltál, sötét volt, siettettek, egyéb gondjaid voltak. Csakhogy ilyesmivel jogilag nem érvelhetsz semmilyen fórumon.
Azt írod, visszacseréltétek az autókat. Így pláne nagyon nehéz bármit is tenni. Tehetsz feljelentést, de a bíróságon mindent részletesen bizonyítanod kell (hogy milyen állapotúak voltak az autók eredetileg, a csere után, a visszacsere után, stb.). Mindez rendkívül sok időt és pénzt felemésztő dolog, úgyhogy a végén nagy eséllyel lényegesen drágább lenne számodra a leves, mint a hús.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Sorozatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Windows 11
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest