Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Derrrick

tag

Én már közelebb vagyok a negyvenhez mint a harminchoz, három édes gyerkőccel a hátam mögött. Úgyhogy a fiatalos meggondolatlanság már nem rám jellemző, s a divatkövetés is csak mérsékkel foglalkoztat. Vannak dolgok amik sokkal fonotosabbak már nekem.

Nade, vettem egy éve egy Creative zen micro-t, amit hosszas mérlegelés előzött meg (ár/értek, szolgáltatások, stb.) Igyekeztem is nagy lelkesedéssel használni, DE a kinézete be kell vallani gagyi (vacak műanyag, rossz illesztésekkel), a hozzá adott SW hányinger, a kezelése közepes, a pc-mmel pedig egyszerűen nem tudtam szinkronizálni, habár a hangja szép volt. Úgyhogy el kellett adjam, pedig ár/érték alapján a legjobb volt a piacon.

Vettem helyette egy iPod mini-t. Kinézete ötös (fém ház, pontos illesztés), click wheel használhatósága négyes-ötös, iTunes ötös, hangja négyes alá.

A mérleg az iPod felé billen. Pedig tényleg nem érdekelt a márka és lelkesen akartam szeretni a Creative-ot. Úgyhogy a következő is iPOd lesz (habár nem fél éven belül).

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák