Hirdetés
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- SSD kibeszélő
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teng
aktív tag
válasz
alufelni #44171 üzenetére
Hali
Én már csináltam. Úgy kezdődik a történet, hogy spéci csavarzúzó kell hozzá
minőségét tekintve sajna nem üveg' féle (mint ami rajta van alapból) az érintő rész és ha erősebben megnyomod hozzáér a kijelzőhöz (műanyag féle, de nem törik pókhálósra), használható rendesen viszont az eredeti fényévekkel jobb. Iphone 4 esetén a kijelzővel együtt kellett cserélni az érintőt is.
Esetleg ha valaki nem akar nekiállni én hajlandó vagyok kicserélni neki 2-3e ért. Aki meg maga vág neki előre szólok kösse fel a gatyeszt kemény kb 1-2órának néz elébe ha még nem csinált olyat (de rutinosabb ember maga is megcsinálhatja)
-
anorche1
őstag
válasz
alufelni #44171 üzenetére
Ez engem is érdeklne. Lehet olcsón hozzátudnék jutni egy törött digitizeres iphone 4s -hez. Ebay -en néztem, 5-6k egy ilyen, de vagyok benne hogy otthon kitudnám e cserélni, meg hogy egyáltalán milyen minőségű.
(#44172) jFox
Gépház->Frissítés és helyreállítás->helyreállítás->speciális rendszerindításAkkor van szívás, ha gép be se kapcsol, mert akkor nem tudzs csükkentett módba jutni, talán csak install lemezzel. Jól kitálta ezt a mikrofos...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest