Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Steelmanus

addikt

válasz kicsitrash #32089 üzenetére

Megtettem, de ismeretlen eszkozkent latta a W7 64 bites rendszerem, ATI HD 3200 IGP a lapomon, a legfrissebb AMD 12.6 Legacy driverrel.
    Na ettol a beepitett taptol felek en is gyanitom hogy az nem mukodik rendesen.
    Valaki mar szetszedte elottem, lehet szerviz, mert latszottak a csavarokon, nameg pont egy a lapot rogzito bak le is van torve, a vincsikerethez a vinyot csak 3 csavarral rogzitettek a 4 helyett stb..

(#32091) PLaci58 Akkor azt mondod hogy dugjam ra a kijelzot, vincsit csak ugy szabadon - rajztablan - es probaljam egyesevel nyomkodni az IC-ket?
    Ilyet meg nem csinaltam, ha valamelyik a nyomkodas utan helyre jonne, akkor a kijelzon mit kellene latnom, a haver azt mondta hogy vilagitsak ferden ra egy lampaval hogy lehessen latni a hattervilagitast, mukodik-e. Mindjar huzok egy borkesztyut es elkezdem nyomkodni.
    Nincs rajtam semmi statikus ruha megprobalom.
    Ha bekapcsolva hagyom, elindul a huto, maajd leall de egy kisido mulva elindul es megy folyamatosan ebbol arra kovetkeztetek hogy a proci mukodik, a memoriakat eltavolitsam?

Új hozzászólás Aktív témák