Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oly
őstag
válasz
Dragon8888 #1195 üzenetére
Das ist nicht meine Kampf...
[Szerkesztve] -
kornel76
aktív tag
Űdv mindenkinek!
Keresek egy socket 462-es alaplapot(ne nf2-est ha lehet), lehetőleg nevesebb gyártótól, működőképes állapotban + ha van akkor hozzá való procit (lehetőleg Bartont
) szintén működőképesen.
SOS -ben kellene miskolci átvétellel mondjuk holnap -
vepe
őstag
válasz
cDvd Küldönc #1194 üzenetére
Nekem meg egy p1-es gépem van eladó...
...nézzétek is meg pár sorral lejjebb hirdetem olcsón...vigyétek el gyorsan olcsón adom, mert megdöglött a tehenünk...tejet meg vennem kell valamiből a gyereknek...
-
adatfalo
senior tag
Hello.Aki kis összegért, vagy egy ölelésért vállalna, 3.03-as fireware-es PSP downgradelését az kérem, szóljon.
(GTA LCS kell hozzá, de aki tud segíteni, az úgyistudja, miről van szó.)
Üdv -
Dragon8888
tag
Erről csak anynit hogy én ugyanolyan idős vagyok mint te!Sok emberrel üzleteltem már a forumon és soha senki nemnézett le és mindig johangulatba folytak a dolgok!Ugyhogy talán itt nem a korral lesz a baj!
Másik itt nem azért tiszteljük a másikat mert sokat ír hanem amiket ir és ahogyan jah és itt az emberek 90%-a már letett valamit az sztalra!Csak enynit akartam!
Das icht nicht mine campf!(ha nemjól irtam sorry nemtok németül)
-
Hunci
senior tag
válasz
Tottika #1191 üzenetére
Vagy ide
De a lényeg az hogy kérlek hagyd abba amit csinálsz vagy csináld másképp
Kérlek a közösséget ne bomlaszd s engedd az embereket üzletelni vagy beszélgetni vagy akármi
Én nem állok senki pártján mivel nem ismerlek titeket --> annyit mondok hogy semelyik felet nem dícsérem meg
[Szerkesztve] -
old gray
addikt
válasz
wwenigma #1184 üzenetére
tudod.... sötét Borsod..... itt ha akarod, ha nem kapcsolatba fogsz állni olyan emberekkel akik egy idő után a problémás ügyeidet segtenek elintézni.......legalábbis Ormosbányán... tudod, én mint kunyhófejű bányászparaszt el tudtam érni azt, hogy ne csak mint monitorfejű számítógépes idióta tekintsenek rám... ezt hívják kettős életnek....
[Szerkesztve] -
wwenigma
Jómunkásember
Csak hogy akkor a témánál legyünk, updated cuccok:
[link]
Illetve keresek valakit aki tud BorsodVolános büntit simítani, Nokia N90-et sw frissíteni (jó így is, sőt, csak mégis...) .
FONTOS : M2N-E lapra keresek sértetlen gyári 2pöckös felfogatást! Megegyezünk! (csak ne keménykedj....)
[Szerkesztve] -
Stylie
aktív tag
válasz
TriackFeri #1181 üzenetére
Lassan forgalmasabb mint a Debreceni
-
EQMontoya
veterán
át lehetne nevezni Mikolc és környéke adok-veszek-keménykedek topicra.
[Szerkesztve] -
TriackFeri
aktív tag
Eszméletlen lett a topic
-
vepe
őstag
na akkor egy csúcs-konfig eladó:
-p1-es állóházas gép(225mhz,96mbram,cd,hálókártya,hang,cd,floppy,stb),billentyűzettel,egérrel 4e
-atx-es slot1-es alaplap(agp-s,usb,)+ 350Mhz P2-es proci+isa hangkártya 4e -
ngabor2
nagyúr
nézegetem a hozzászólások ip-it... ahonnan te írsz, arról már más is írt. nem lövöm le a poént, hogy ki, valszeg a többiek kitalálják maguktól.
ha nem tévedek, 2 dolog lehetséges:
- önként abbahagyod a saját magad kimosdatását
- 2 nickkel kevesebb lesz.
tottika már egyszer volt tempban alatt 2 nickért. gondolom a folytatást nem kell magyarázni. -
Tabak
újonc
Jó estét!
Tulajdonképpen én azért regisztráltam itt mert már pár napja olvasgattam a fórumot és ma valami szemetszúrt.
Nem azért, hogy beleszóljak, de:
Én a közösséget kicsit talán másképpen fogom fel. Szerintem egy közösségben az hogy valaki fiatal és valaki idősebb az nem jelent semmit. Nem értem miért kell lenézni a fiatalokat egy korilag idősebb társaságba. Egy fiatalabb korú embernek is lehetnek jó meglátásai és attól még hogy kicsit másképpen fejezi ki a mondanivalóját attól még nem kell rögtön többeknek a nyakának ugrani.
És a másik dolog:
A tisztelet...Nem lehet azért tisztelni valakit mert mondjuk már a PH-n voltak jó beszólásai és a neve alatt nem az újonc felirat jelenik meg. Azt hiszem tisztelni egy embert nem a leütött karakterei után kell, hanem akkor ha már letett valamit az asztalra.
Ebben a vitában szerintem egyik félnek sincsen 100%-ban igaza, Old is sáros lehet valami dologban, amit eddig nem tudtunk meg. Ha nem lenne semmi a háttérben szerintem nem szivatnák itt egymást már pár napja. -
vepe
őstag
válasz
Tottika #1169 üzenetére
Nézd...ha valaki nem korrekt azzal nem kell foglalkoznod és nem szabad olyan emberrel üzletet sem kötnöd, de vannak dolgok,amin nem szabad túllépni.....ilyen pl,hogy tiszteletet adok a másiknak, ha te nem adsz tiszteletet ne várj a másiktól semmi jót....
Ha valaki inkorrekt volt veled, azt nyugodtan beírhatod a közös topicban, azzal semmi gond nincs, de a sértegetéseknek semmi értelme....ha valaki átvág és nem tartja a szavát,azért is nyugodtan leírhatod ide, hogy a többiek tudják, hogy pl.azzal az illetővel nem érdemes üzletet kötni.
Távol áll tőlem, de amiben ti vitáztok, nincs igazad...old nem adta annyiért a cuccát amennyiért te akartad...evidens, hogy addig amig azt nem mondta a tiéd, nincs eladva a cucc és az vihette, aki a legtöbbet ígérte érte.
Akkor mondhatnád a másikra, hogy gerinctelen,ha azok valósultak volna meg, amit lentebbi hozzászólásomban már kifejtettem(lefixáltátok volna az árat és még sem neked adja,stb)......szóval ezért kár összeveszni és kár magad is kizáratni a közösségből, ha egyáltalán jól érzed itt magad......
[Szerkesztve] -
Tottika
tag
Na épp ott kezdődött az egész...a becsületnél....Old Gréjnél olyan nem létezik.Arra meg ne verje senki magát hogy rendszergazda,én számtechboltban dolgozok és 5-6cégünk van akihez járok rendszertkarbantartani,de ez elenyésző melletted Old,mert te zseni vagy!Csak mégsem viszed semmire.....Én befejeztem,nem volt korrekt ember és azokat valahogy ki nem állhatom,másokkal itt sose volt bajom,kötöttem már sok üzletet,de sokmindent elhallgat ez a gyerek,persze nem ok nélkül!
-
vepe
őstag
ilyen piti dolog miatt vitázni
.....az szerintem nem inkorrektség, hogy minél drágábban akarja eladni valaki a motyóját, az viszont már igen, ha egy lebeszélt összegben megállapodok egy vevővel, majd utána kiköhögöm, hogy bocsi, de eladtam 2e-el drágábban...tudom a pénz beszél és az a bizonyos 4 lábú meg ugat, de nálam a becsület és az adott szó az első(még akkor is,ha bukok 1-2e ezret az üzleten), mert lehet pillanatnyi hasznot hoz egy ígéret benem tartása, de hosszútávon a becsületesség és a szavahihetőség gyümölcsözőbb...ennyi a véleményem a dologról.....
-
Hunci
senior tag
válasz
.:Kristian:. #1163 üzenetére
bocsika ja
-
vepe
őstag
Miből indult ez a vita gyerekek?..tájékoztasson már valaki, mert nem látom a kiinduló pontját....
-
Hunci
senior tag
válasz
cDvd Küldönc #1158 üzenetére
Köszönjük
Már éppen bele akartam énis szólni de látom az idősebbek észrevették hogy ennek itt , egy ilyen közösségben mincs értelme --> itt nem szereni kell a másikat sem nem elfogadni , sokkalinkább kivívni a bizalmát
-
old gray
addikt
válasz
Tottika #1129 üzenetére
Most látom, hogy elfajultak a dolgok.....
Igen Tottika, én vagyok a falusi bányalakos de te a városi paraszt....
Ha már a sok észnél tartunk: nem tartom magam lángésznek, de van 3 szakmám (könyvelő, programozó és vegyész) mellette tanárképzőre jártam majd' 3 évig (otthagytam mert rájöttem, hogy nem nekem való szakma pont az olyanok miatt mint te) és jelenleg durván 60gépet felügyelek mint rendszergazda (igaz szimpla 2K3 szerver + XP kliensek) szóval te mit tudsz felmutatni?
Ezennel befejeztem a veled való vitát, OFF én beszéltem! -
Tottika
tag
válasz
cDvd Küldönc #1153 üzenetére
Ki akar Veled üzletelni? Mert én nem az biztos.Talán Te is ormosbányai vagy? Merre fele található az a szép kis falucska?
-
Vangelis
félisten
válasz
TriackFeri #1127 üzenetére
Ha felmém jársz dobd be.
-
Eladó egy EZ Cool Tronje 550 wattos, 14 cm-es ventilátorral szerelt tápegység!
2005 októberében vásárolt és azóta a szekrényben tárolt tartalék táp, kb 3(!) órát ment, gépházba csavarozva sosem volt, minden tartozékával kifogástalan állapotban, eredeti dobozában.
Fekete színű, neonzöld kábelharisnya a 20+4 tűs tápvezetéknek, 4 tűs P4, 1 SATA, 4 molex, 1 floppi csatlakozó, 14 cm-es ventillátor.
Kép és leírás: [link]
Továbbá:
eladó 2db új Bestec 350W-os táp.
Ára: 6000,- Ft/db.
Egyik sem volt még bekapcsolva. Előttem bontották ki két frissen érkezett ASUS TA-55 házból.
Műszaki leírás Prohardver! tesztből: [link] és teljesítmény teszt ugyaninnen: [link]
[Szerkesztve] -
Oly
őstag
válasz
Tottika #1138 üzenetére
Ez most egy üzleti oldal,vagy cset.hu?
Egyik sem!
Ez egy szakmai portál, aminek van fórum és piaci része is!
... aki itt ,,keres'' párt és barátot az már régen rossz
Ahogy fentebb már írták... itt nem ''keressük'' a barátokat... találjuk!
Nem barátokat és szerelmeket keresek itt...
Így van! Neked itt _semmi_ keresnivalód sincs!
Téma OFF! Majd, ha felnőttél a feladathoz, belátod!
[Szerkesztve] -
Hunci
senior tag
PLUSZ képek :
2500+ os lockmentes Barton : [link] [link] [link] [link] [link] A proci szemmel láthatóan hibátlan a gépet alóla eladtam ,de mikor haver test-elte azt mondta nem indul elirányár 1k
266-os Celeron Slot 1-es[link]
2 GB-os BAD SEKTOR-os Quantum : [link] [link]
7,5 GB-os Quantum ( Égett SMOOTH ) : [link] [link] [link] -
Tottika
tag
Ez most egy üzleti oldal,vagy cset.hu?Mert ezt el kéne már dönteni végre.Nem barátokat és szerelmeket keresek itt....Párkereső oldalak vannak és ha már ott tartunk,hogy párkeresés,az aki itt ,,keres''párt és barátot az már régen rossz,mert a valós életben nagy valószínűséggel nem képes rá!!
-
Oly
őstag
válasz
Tottika #1135 üzenetére
Jah!
Ezzel az erővel kiállhatnál az utcára és minden szembejövőnek beolvashatnál... hisz úgy sem ismered!
És, ha tudni akarod, itt nagyon sokan ismerjük egymást... sőt igazi barátságok (még szerelmek is) köttettek a fórum berkein belül...
Asszem nem kell csodálkoznod, ha ezek után 100-ból 99-en ignorálják a postjaid! -
Hunci
senior tag
Képekkel ilusztrálva :
Ventillátorok : [link] Kártyaolvasó : [link] Koolink hangfalak : [link] Összkép : [link] Hagyományos ATA 100-as Rack keret-ek : [link] Hagyományos ATA 133-as Rack-ek benne a hordozó :[link] Amiben különbözik a 133-as a 100-as tól : [link] [link] S3-as AGP : [link] [link] S3 PCI-e :[link] [link] HIS S397/GT : [link] [link] Kicsit el van csúszva a hűtése --> ha bekapcsolod kicsit meglágyul a kátrány akkor vissza lehet állítani Modolt ház : [link] ( Egy 2300 W -os táp volt itt) [link] 4 optikai helyes : [link] [link] Tt Volkano 7+ full réz proc.venti : [link] [link] [link]
-
Tottika
tag
válasz
.:Kristian:. #1134 üzenetére
Tiszteletet?Kinek?Arcoknak?Én maximum a barátaimra nézek fel akit ismerek...és nem itt
-
Sir Psycho
aktív tag
• DFI LANPARTY KT400 alaplap UV! A memória, a bővítő és a pata csatlakozók uv reagens anyaggal van bevonva. Doboza nincs meg csak a lap+hátlap+cd-t tudom adni egy másik dobozban. (tesztelve: xp telepít, tesztek futtatva)
• HP FDD 1.44MB -500.-
• 1DB MSI USB hátlapi kivezetés (2usb csati+kontroll led)
• 1DB Firewire kivezetés (2db csatis)
• 2DB 8cm-es COOLINK venti MW-825M12BII (0,19A) keveset használt -500/db
• 1DB 8cm-es THERMALTAKE KÉK ledes venti TT-8025 (0,16A) -800.-
• 2DB 8cm-es ventillátorrács
• 2DB 12-cm-es ventillátorrács
• 1DB KOOLINK kis nyekergő irodába vagy csak úgy.
-tesztelt, hibás:
• Maxtor Fireball 3 20GB-ATA (2002dec14) kattog
• AMD ATHLON XP 2100+ AXDA2100DUT3C ->dög
• AMD ATHLON XP 2000+ AXDA2000DKV3C ->dög
eladók és cserélhetőek a cuccok -
Tottika
tag
-
wwenigma
Jómunkásember
Valaki nem tud ''olcsón'' elintézni Borsod Volános büntit?
-
Hunci
senior tag
Hunci LOMTALANÍTÁSA
Volna pár cucc ami csak a helyet foglalja nálam :
4 db Evercool 8 cm-es venti 500 Ft / db ( Van még pár törött is majd teszek fel képet )
1 db USB-s kártyaolvasó ( MS / CF, MD / SD , MMC / SM ) 500 Ft
1 db Kolink hangfal 500 Ft
2 db Hagyományos mobilrack keret ( Simán be kell csúsztatni )
2 db Hagyományos mobilrack keret (Be kell hogy akadjon a fogóka ) 500 Ft /db-->
1 db Az akadóshoz való tartó ( amibe a vinyó megy) 500 Ft / db
1 db PCI S3-as 900 Ft
1 db AGP-s S3-as 900 Ft
1 db AGP-s HIS S397/GT 900 Ft
1 db ATX-es ház oldalán 4 ventinek kivágott hely --> majd meglátjátok1500 Ft
1 db Thermal Take Volkano 7+ os processor hűtő + fordulatszámszabélyzó 2500 Ft
Lényeg --> vegyétek vigyétek --> több dolog vásárlása esetén természetesen kedvezményben részesültök -
vepe
őstag
eladó
-p1-es állóházas gép(225mhz,96mbram,cd,hálókártya,hang,cd,floppy,stb),billentyűzettel,egérrel 4e
-atx-es slot1-es alaplap(agp-s,usb,)+ 350Mhz P2-es proci+isa hangkártya 4e
[Szerkesztve] -
Stylie
aktív tag
Eladó : NokiaE61 okostelefon vagy értékegyeztetéssel notira cserélhető
Rossz P4R800-V Deluxe alaplap minden cuccával
Keresek: 5,25-ös helyre vmi modding/tuning cuccot.
Éreklődni itt vagy priviben
[Szerkesztve] -
Eladó egy EZ Cool Tronje 550 Watt 14cm Lüfter ATX 24P táp!
2005 októberében vásárolt és azóta a szekrényben tárolt tartalék táp, kb 3(!) órát ment, gépházba csavarozva sosem volt, minden tartozékával kifogástalan állapotban, eredeti dobozában.
Fekete színű, neon zöld kábelharisnya a 20+4 tűs tápvezetéknek, 4 tűs P4, 1 SATA, 4 molex, 1 floppi csatlakozó, 14 cm-es ventillátor.
[link]
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
rossz javíthatatlan maxtro, seagate, wd vinyókat keresek. 40GB tól fölfelé.. (ezen veszélyes hulladékokat díjmentesen átveszem
-
.:Kristian:.
addikt
Eladó:
512/400 ddr - 8K
256/400 ddr - 4K -
Jarod1
veterán
Eladó 1 8,3 Gigás elektronikai hibás wincsi WD
-
wwenigma
Jómunkásember
Eladó:
Motorola MPX200 okosteló, adatkábel, töltő, 2,5''->3,5'' átalakitó
Fujitsu-Siemens P3 SFF (PIII-650, 128/133SD, 4,3G HDD, 40X NEC SlimCD, LAN, USB, floppy, int. vid+hangkari, DVI+VGA kimenet, 2 PCI) Scenic xS/xD , kábelek
15'' Monitor
40G Maxtor Slim
256M 133 SD
Occsóér, mer kell a lé!Egyben 40!
[Szerkesztve] -
Hunci
senior tag
Hy nekemis volna egy halott 2500+ os Bartonom
Valamint ha valakit érdekelne akkor vanitt egy 266-os Celeron ( Slot 1-es )
Valamint egy BAD Sektor - os 2,1 GB-os Maxtor
Egy 7,5 GB-os égett SMOOTH - os Maxtor
Valamint egy Thermal Take Volkano 7+ os Soket A / 478 -oas proci vento ( állítható fordulatszabályzóval )
S egy Gericom Blockbuster AKKSI 8 50 percet bír kb --> formázással lehet többetis csak a gépet már eladtam -
(Kolombusz)
veterán
450W-os Coolink táp eladó, 12 centis ventivel.
1 éves múlt picivel, 1 hét garit vállalok rá.
Eladás oka: FSP Zenre csere. -
mycso
veterán
Hali nincs valakinek véletlenül eladó 1-2 IDE kábele????
1db mindenképpen kellene és elég sürgős lenne. -
Flen
tag
válasz
Kicsirics77 #1108 üzenetére
Csao!
figy ami az aláírásodban van lap azt eladod? és mennyiért? -
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77 #1095 üzenetére
a ramok félretéve
-
sosperecek18
őstag
Hello mindenkinek!
Eladóakká váltak a régi gépem alakatrészei:
1. Abit KN8-sli még garis és mindene megvan, sli kábel, stb.
2. 2*512/400@570 Supertalent hűtőbordás memória még garis Vangelisnél
3. 3700+@2700 alapfeszen
Leginkább egyben szeretném eladni, és jövő hét hétfőn át is lehet venni!
Áruk egyben 45.000.- -
szapeti
tag
Eladó:
ATI 8500le 64Mb 128bit saját barkács passzív hűtővel 4k
4+1 portos PCI USB 2.0 kártya VIA chipes 2,5k
2*256Mb/333 SO-DIMM noti DDR ram 3k/db -
misu
senior tag
válasz
old gray #1094 üzenetére
Hy!
Sajna van ilyen is...
Amúgy meg Ha valaki többet kínál érte, és én nem adom meg, akkor szerintem is a pénz beszél!
Nem becsapni, vagy lehúzni akarom, de ha neki megéri 10k-ért eladni, akkor nekem is megéri annyiért megvenni.
Ha meg valaki többet kínál érte, akkor nyilván annak adja...
Asszem fentebb írta, hogy a legjobb ajánlat viszi...
Nekem egy 6600-om van sima, ezt cserélném...de nem mindenáron..
Ha összejön a GT, akkor a sima megy az asszony gépébe, netezni....
Szép napot!
Bye!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch