Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
Gabcsika #146 üzenetére
Sennheisert is lehet venni 20ért, nem is rosszat(HD515), vagy az enyém sem volt sokkal drágább és ugyan biztos én nem állítom, hogy tökéletes, sőt bizonyára messze van tőle, de nehezen tudom elképzelni, hogy ennyi pénzért (észrevehetően) jobbat kaphatnék, bár biztos jó a KOSS is.
Azt meg végképp nem értem, hogy mi az a Sony 200e, azért ennyire ne értékeld túl a Sonyt, nem ilyen drága, arról nem is beszélve, hogy ha 200 ezret akarnék fejhallgatóra költeni, biztos, hogy nem Sonyt vennék, hanem valami klasszikus fejhallgató márkából válsztanék...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűnyíró topik
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Viccrovat
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest