Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokesz007
aktív tag
Hy mindenki...have I a big problem...
tele van a legnemesebb testrészem a fülesekkel...igyekszem mindíg minőséget venni...MP3 hoz SONY MDR-ED31LP és MDR-G52LP (http://www.sony.hu/PageView.do?site=odw_hu_HU&page=AllProductsInCategory§ion=hu_HU_Products&productcategory=%2FAccessories+Recording+Media%2FACC+Headphones) és itthon TECHNICS RP-F500 van olyan középkategóriásnak mondanám...DE h rohadnának meg azzal h mindegyikbe teszenk a mágnesre valamilyen fóliát..nem tudjátok minek????Egy idő után elkezd ciceregni benne az a szar és megőrülök tőle...régi SONY-ból kiszedtem de az új még garis de megy a bohóckodás h nincs meg az eredeti csomagolás(9000 a legelső kis füles és a csomagoláson pattognak)...Szal nincs köztetek aki ért ezekhez, és segítene mit tegye vele...az itthoni fülesem meg egy csoda bár ma bezizzent az is ezért írtam most...de KORN-t halgatva elmúlt, lehet h ez hiányzott neki, és rühelli a DVD-t...szal csak ajánlani tudom ezt a fülest 1/3 áru mint egy AKG v SENNHEISER és tudja azt...(2 éve van meg és hibátlan, bár lehet h már nem lehet kapni, a ciccenést meg nem értem soha nem volt ilyen)...Ja és a mély letépi az ember fejét(persze tisztán, torzítás nélkül), a magasak pedíg új dimenziót képesek nyitni egyes zenéknél....
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Viccrovat
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Fotó állvány eladó
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest