Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokesz007
aktív tag
Hali, kissé elszartam a hozzászólásom, 1000 bocs...
A SONY-kkal van baj, azokban a fólia mintha kimozdult volna a helyéről és cicereg benne...Hála Istennek a TECHNICS nem rossz a film volt szar, rosszul lett a hang a DVD-n grabbels után...Hangfalon is ugyan olyan szar volt a bal csatona....
Így már remélem érthető, a mondandóm...így még1X mit kezdjek a cicergő fóliával??Tépjem ki mint régen, vagy fussak még egy kört a garin??? -
dokesz007
aktív tag
Hy mindenki...have I a big problem...
tele van a legnemesebb testrészem a fülesekkel...igyekszem mindíg minőséget venni...MP3 hoz SONY MDR-ED31LP és MDR-G52LP (http://www.sony.hu/PageView.do?site=odw_hu_HU&page=AllProductsInCategory§ion=hu_HU_Products&productcategory=%2FAccessories+Recording+Media%2FACC+Headphones) és itthon TECHNICS RP-F500 van olyan középkategóriásnak mondanám...DE h rohadnának meg azzal h mindegyikbe teszenk a mágnesre valamilyen fóliát..nem tudjátok minek????Egy idő után elkezd ciceregni benne az a szar és megőrülök tőle...régi SONY-ból kiszedtem de az új még garis de megy a bohóckodás h nincs meg az eredeti csomagolás(9000 a legelső kis füles és a csomagoláson pattognak)...Szal nincs köztetek aki ért ezekhez, és segítene mit tegye vele...az itthoni fülesem meg egy csoda bár ma bezizzent az is ezért írtam most...de KORN-t halgatva elmúlt, lehet h ez hiányzott neki, és rühelli a DVD-t...szal csak ajánlani tudom ezt a fülest 1/3 áru mint egy AKG v SENNHEISER és tudja azt...(2 éve van meg és hibátlan, bár lehet h már nem lehet kapni, a ciccenést meg nem értem soha nem volt ilyen)...Ja és a mély letépi az ember fejét(persze tisztán, torzítás nélkül), a magasak pedíg új dimenziót képesek nyitni egyes zenéknél....
Új hozzászólás Aktív témák
- VoLTE/VoWiFi
- Diablo IV
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest