- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- OLED monitor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Hát igen, megviselte a gerincemet az a súly, de nem is az erőlétemmel volt a gond...kicsit meglepődtem!
Eddig nem bántam meg a dolgot...winfos egyenlőre gyorsabb, de a valódi teszt odébb van! Sőt még lóvém is maradt a váltás után! A cnq is tökéletesen müxik szal jó a cucc...lassan dobok bele még egy 6600gt-t oszt ugyanabból a léből előrébb vok...
tts!
6600gt-re köne majd sztem vmi jó kis gpu hűtés...ha jóltom akkor nagyon nemtok válogatni mivel Zalman eddig csak! Vagy csak le vok maradva?! -
dwiki
senior tag
Hát sajna gondoltam hogy így lesz
...
(persze egyértelmû hogy ha nincs itthon nem tud postázni, de gondoltam csak van valaki arrafelé aki el tud készíteni egy kis útravaló csomagocskát. Bár lehet olyan van aki tudna, csak olyan nincs aki akar. De ezel már kezdem lefárasztani magam is, úgyhogy le is állok
) -
harry
veterán
no mod, ok

ez a ledcserés dolog nekem tetszik. jó ötlet. mondjuk én ilyen beállításokkkal használnám, mert ált. 7v alatt mennek a ventik és nekem piros jobban tetszik. 0-12v fokozatmentesen? szóval akár 3v os küldhetek nekek? ez egyre jobban tetszik, de még gondolkodok a cserén. Zalmanban nekem tetszik, h csak egy plexi lapot használnak, és kicsit látszik a nyák-lap. meg a kapcsolók is jó ötlet /már a látvány miatt is
/ -
harry
veterán
kösz
ugye ha 0volt akkor kialszik a led? És ugye nem vibrál?
lehet le kellene cserlénem a Zalman erre. Azon csak 2 kapocs van és nekem fontos lenne, h le tudjam kapcsolni ventiket. 4 csatorna elég is lenne. Csal nekem jobban tetszik a Zalman és kicsit zavarna led... még átgondolom.
[Szerkesztve] -
tts
addikt
A közel múltban megkersett (!) két izgalmas cég - így ma a folyamatos bővülés és a potenciális vevők izgalomban tartása miatt elküldtem két ajánlat kérést:
1 - Mushkin 2×256 és 2×512 dulkittek PC 3200 és a fölött minden ami kapható
2 - Alphacool vízhűtés közvetlenül a gyártótól - remélem a teljes skála -
tts
addikt
pontosabban beindítani a reakciót már évtizedekkel ezelőtt sikerült . töredék másodpercekre - a folyamat fenntartásával és szabályozásával van a gond
illetve a gazdaságosság is felmerül - az orosz TOKAMAK nevű berendezésekben egy gyűrű alakú plazma tömeget erős mágneses tér tart össze - na ennek a mágneses térnek az üzemben tartása meglehetősen energia (=költség) igényes dolog -
Allien
veterán
Remélem, még nagyon sokáig nem is tudják majd beindítani, nem is beszélve, a népgazdasági ''hasznosításárol''.
Persze, elvileg rengeteg előnye lenne (elvileg), hiszen sokkal kevesebb szennyező anyag kerülne a levegőbe. Persze, csak elvileg, mert ugye ez sem igaz, mivel minden szimplán CSAK üzlet!
Ki az a hülye, aki ingyé adná az energy-t? Főleg Kínának, Észak-Koreának, és hasonló országoknak, de nem is beszélve, egyébb kérdésekről, amik nem ide tartoznak, ugye.
Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Tőzsde és gazdaság
- Trollok komolyan
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) - vagy utalsz bankból-bankba, vagy ha van nálatok K&H fiók ahová bemész személyesen és befizeted a számlámra a lét, akkor még utalási költséged sincs

''
!![[kép] [kép]](http://img.hexus.net/v2/graphics_cards/nvidia/sli68gt/images/gts.jpg)
A szigetelő cucc jól megdobta a súlyát! Sztem 25-30kg között van! Lassan érdemes lenne lemérnem!
...
/