- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- VR topik
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
-
frankdelgado
őstag
Igen a konkrét kérdés kimaradt, de ráéreztél a válasszal.
Annak örülök, hogy nagyjából rendben van a gép, nyírtam a hétvégén rendesen, filmek, torrent, netezés az F10-el, de nem volt egy fagyás sem, úgyhogy jó ez a cfw amit ajánlottál. Ha esetlege van affinitásod leírhatnád szájbarágósan, vagy linkelhetnéd hogy hogyan bírtad működésre a real racing 3-at, nekem is van egy használaton kívüli sony ericcson okostelóm, amivel tudnám irányítani. Sajnos ezek a játékok f10-el nem mennek
Más kérdés:
Felraktam a Lifeforce által ajánlott servers ultimate-t és indítottam egy dlna servert, amivel a tv-m látja a minix-en megosztott médiafájlokat. Az mkv-kat is látja, csak nem tudja lejátszani a tv a saját szoftverével (amúgy a tv le tudja játszani az mkv-t). Annak, hogy ezt ilyen módon is tudnom kéne használni oka van, de nem akarok regényt írni. Tud-e valaki erre megoldást?
-
dime27
őstag
Köszi szépen rendes Tőled
Ezt a megoldást nem találtam meg de találtam egy másik verziót rá csak két sort be kellett irni terminalba és láss csodát már megy is ujra a kontrollerem.
Viszont egy másik kérdésem lenne közben miszerint hogy lehet az xbmc-t összeszinkronizálni a NAS-ommal ugye es file commanderben egyszerűen rá tudok keresni a hálózatra és már ki is irja a nas ip-jét, ha arra ráklikkelek akkor bejön a nason levő könyvtárszerkezet és ott van nekem egy downloads mappa abba tölt le a NAS mindent.
Nos ezt a mappát szeretném vhogy megnyitni xbmc-ben de lehet béna vagyok én nem találtam erre megoldást -
dime27
őstag
Szia
Tervezem én is feltenni ezt a romot az x7-esemre kérdésem lenne feléd látom benne vagy a témában
Milyen kontrollert ajánlotok hozzá ami nem tul drága és 1000%ékosan megy vele valamint esetleg van olyan játék ami multiban is megy tehát két kontrollert is tud kezelni?!Van egy 4 és egy 6 éves keresztgyerekem nekik gondoltam h vmi jóféle játékot/játékokat ki kéne nekik próbálni rajta mikor itt vannak nálunk amivel ketten is el tudnak játszani mint a régi szép időkben mikor ilyen tv-re köthető videójátékok voltak a nagymenők!Segítségedet előre is köszönöm meg a leirást is a romfelrakáshoz!
-
frankdelgado
őstag
Hali!
Ideiglenes megoldàs lett vègül is a sötétsèg problèmàmra a screen adjuster nevű program. Csak az a baj hogy a gèp minden indítâsànàl be kell àllìtani. Ami mèg problémàm hogy a gép àllandóan a sajàt kis jack csatlakozójàt akarja hangkimenetnek hasznàlni. Mindig vissza kell àllítani hdmi-re. Mièrt nem jegyzi meg a beàllitasokat?
-
Lifeforce
őstag
Szerintem nem csillog-villog-dudál.
Nyilván fontos a felhasználói élmény (felület), de tökéletesen átlátható.
Szerintem egyáltalán nem csicsás.
Sorolom miért nagyon szeretem:
- Összes hálózati protokol ismere
- Összes média típus ismerete (külön hang, kép, videó)
- Médiatípusok különválasztása
- Tökéletes mappakezelés (mappázás és listázás)
- Egy kattintásos sorrend váltás
- Launcher szerű működés (én így is használom, nincs launcherem, innen indítom az alkalmazásokat is)
- időzített kikapcsolás (ha elaludnék)
Hirtelen ennyi jutott az eszembe.
-
frankdelgado
őstag
Jelenleg nekem is egyszerűbb elindítani az MX playert és úgy filmezni, de ha jól beállítod, akkor egybe van minden benne. Én úgy akarom beállítani, hogy a gép indításakor ez jöjjön be, hogy az asszony a normál távirányítóval kezelje. Ami most a gépen van, az elég vacak, több videoval is behalt a lejátszója, amit az mx player csont nélkül vitt.
Az új firmware-t még nem raktam fel, próbáltam a videolejátszás sötétségén állítgatni, a beállításokban találtam is fényerő csúszkát, de nem reagál rá. Ugyanígy az MX Playerben is van fényerő csúszka, de azzal sem lehet sem sötétíteni, sem világosítani. Többféle - nem minőségi - kábelt is próbáltam, de hiába.
VVROBI! Azt megnézhetnéd, ha nem nagy kérés, hogy te a rom-ban tudsz-e képernyőt világosítani.
-
vvrobi
csendes tag
Ha továbbra is gondod lenne az xbmc lejátszással probáld ki a Beyond XBMC-t, állítólag az adja legszebben vissza a képet.
Feltettem, kipróbáltam, de mivel én 720p kernelt használok, és 1-2 gigás filmeket töltök, nem fogok különbséget észrevenni. Különben nem értem, ti hogy boldogultok ezzel a lejátszóval. Klassz hogy minden csillog-villog, gurul, dudál, világít, de szerintem egyenlőre nagyon káosz a UI. Ha lehet sémát menteni, és valaki megosztja velem, szívesen megnézném mit hoztatok ki belőle. Ha lenne fanart az MX playerben, nekem az bőven elég lenne. -
frankdelgado
őstag
Az a legnagyobb gondom, hogy az egészből a firmware az , amiről tudom, hogy mi, de azt se tudom, hogyan kell frissíteni. A root jogokkal kapcsolatban sem tudom, hogy eszik, vagy isszák, illetve lövésem sincs, hogy mi az az OC. Azt hiszem csak úgy menne, ha valaki kézenfogna. Nem akarok papírnehezéket csinálni a gépből.
-
Lifeforce
őstag
Nekem is lekapcsol magától, ám elég kellemetlen:
este 11-kor gép kikapcs, és pörögnek a merevlemezek még 15 percig (illetve csak az amiről éppen néztem).
A minix x7 szerencsére lekapcsolja őket, szóval tuti.Nem tudom milyen lesz az AML, elvileg a jövőhéten feladják végre őket, majd kiderül.
Elég vicces lenne, 4K felvételt támogatja, de nem lenne benne DTS.
Csak nem követik el ezt a hibát.
Megnéztem az odroidot, van ami nagyon nem tetszik benne.
Mire rendesen összeépeted, akkoera lesz mint egy kisebb fajta barbone.
Bár még nem néztem meg az össze stermékét, de a háza sem valami design, amolyan lóg a pc levegőben, a modulokról ami külön megvehető hozzá, pl a wifi... háát
Így már van ára, és nagyon nem éri meg.
Akkor már barbone, még ha x86 és a fogyasztása is több.
Hova lettek a mini viák?
Azt hiszem egy kicsit mazsolázni kell a mini pc területén. -
Lifeforce
őstag
És ezt kifelejtettem:
010-es change log:1.) Firmware built by Root mode -> User mode (like most of the cellphones on market, resolved the problem of false root detection by some apps.)
2.) HDMI parameters updated (tested PASS on professional signal device)
3.) Fixed random shut-down bug during boot up/ entering system (a FW 009 bug)
4.) Screen scale default 50% -> 100% (as requested by many of you)
5.) System bar hidden by default (as requested by many of you)
6.) Optimized Ethernet driver/performance
7.) Fixed OTG bug
8.) Raised VCCIO voltage to enhance system stability
9.) Updated media codec
10.) Raised DDR memory speed to enhance system performance -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest