Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
Szerintem nem csillog-villog-dudál.
Nyilván fontos a felhasználói élmény (felület), de tökéletesen átlátható.
Szerintem egyáltalán nem csicsás.
Sorolom miért nagyon szeretem:
- Összes hálózati protokol ismere
- Összes média típus ismerete (külön hang, kép, videó)
- Médiatípusok különválasztása
- Tökéletes mappakezelés (mappázás és listázás)
- Egy kattintásos sorrend váltás
- Launcher szerű működés (én így is használom, nincs launcherem, innen indítom az alkalmazásokat is)
- időzített kikapcsolás (ha elaludnék)
Hirtelen ennyi jutott az eszembe.
-
frankdelgado
őstag
Jelenleg nekem is egyszerűbb elindítani az MX playert és úgy filmezni, de ha jól beállítod, akkor egybe van minden benne. Én úgy akarom beállítani, hogy a gép indításakor ez jöjjön be, hogy az asszony a normál távirányítóval kezelje. Ami most a gépen van, az elég vacak, több videoval is behalt a lejátszója, amit az mx player csont nélkül vitt.
Az új firmware-t még nem raktam fel, próbáltam a videolejátszás sötétségén állítgatni, a beállításokban találtam is fényerő csúszkát, de nem reagál rá. Ugyanígy az MX Playerben is van fényerő csúszka, de azzal sem lehet sem sötétíteni, sem világosítani. Többféle - nem minőségi - kábelt is próbáltam, de hiába.
VVROBI! Azt megnézhetnéd, ha nem nagy kérés, hogy te a rom-ban tudsz-e képernyőt világosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest