Új hozzászólás Aktív témák
-
madmaxhu
csendes tag
Húú ez gyors volt!
Köszi mégegyszer a segítséget! -
madmaxhu
csendes tag
"Ha mégis az Intel-lap mellett döntesz, akkor normál méretű házat javaslok, mert abban sokkal könnyebben megoldható a szellőzés."
Köszi a tanácsot! Közben észre vettem, hogy kicsit össze mosódott benne egy pár fogalom a lappal kapcsolatban. Biztos láma a kérdés, előre elnézést
Ez a lap micro-ATX vagy Mini ITX? Az Intel szerint uATX. Ha u = micro, akkor fura mert azokat 245mm x 245mm méretben szoktam látni. Ez meg csak 171x171-es és sok helyen mini-ITX-ként jellemezik. Ezek után egy "mezei" ATX vagy micro-ATX házba be lehet "simán" tenni? (Nem vagyok az a bütykölős típus). Az idézetben azt írtad, hogy normál méretű házba javaslod. Ez alatt a sima ATX-et érted?
Már majdnem elkezdtem rendelgetni a konfigot, amikor belefutottam ebbe katymaszbaElőre is hála
a segítségért!
-
madmaxhu
csendes tag
Szevasztok!
Az Intel D201GLY2 lapjára szeretnék egy csöndes és kis fogyasztású gépet építeni.
Elsődlegesen media (zene) szerverként, p2p kliensként és netezésre használnám.
Most házat és tápot keresek hozzá.
Lenne benne 3 db 3,5" disc meg egy 5,25" optikai egység. Mivel az alaplapon a CPU hűtő passzív ezért az gondolom, hogy a tápnak már nem kéne passzívnak lennie. Nem kell nagy ház, egy kicsi és csöndes dobozka kellene, egy kicsi és csöndes tápocskával.Kívácsi vagyok a véleményekre, ajánljatok valamit!
Üdv.,
Mad Max
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest