Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
az Asus wl-500g premium meg 20k, komplett gép (vinyó nélkül)
kb 10wattos fogyasztássalEz igaz, de en teljes erteku x86 geprol beszeltem.
Ekkora meretben nem nagyon kaphato mas az Epiakon kivul, de azok ar/teljesitmeny ertekben sokkal rosszabbak, mint az Intel olcso miniITX lapja.minek a dos?
Mert az ettermi rendszerunk rendelesfelvevo resze (egyelore meg) DOS alatt fut, igy csak hardverhiba eseten all meg.
Meg nem is tudjak az ugyfelek osszevirusozni/szetcseszni, mint a windowsos beallito/jelentesnezegeto/stb feluletet.De ha a melyentisztelt fejleszto kollegak elkeszulnek a windowsos verzioval, akkor kap megegy eselyt a D201GLY, visszaterunk ra.
Felteve, ha akkor meg lehet majd kapni, mert a fejlesztogarda elmult par evi produkciojat elnezve ez nem ebben az evtizedben leszigen, az engem is zavart, hogy nincs rajta az a 4 pines csatlakozó, de lehet vmi átalakítóval megoldható lenne (nem is értem minek kellett a lapra ilyen foglalat)
Gondolom azert, mert az Intel a sajat alaplaptervezesi utmutatoja szerint tervezte az alaplapot.
Abban van leirva, hogy egy adott processzorhoz milyen foglalat kell, milyen tapellatas, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest