- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasza blanka
aktív tag
és még vitázott is velem a fószer, mert -tény- az aproneten nem javítottam át 12ezerre az
árat, de minden másik oldalon - itt is, expresszen is, máshol is - igen.
telefonban nem is beszéltünk arról, hogy hol olvasta, és mennyi. végül rádobtam a sony CD walkmant, amiben volt 2 NiCd 600mAh-s laprágó akksi (ohne töltő és füles az is) és így adott 13-at a 14 helyett.mondom neki így is nagyon jól járt, de ő meg erősködött, hogy ha tudja, hogy nem 10 hanem 12, akkor el sem jön érte...
szerintem is olcsón adtam, de ez van. nem volt tolongás érte.miért, szted mennyit lehetett volna elkérni ezért így összesen?
-
kasza blanka
aktív tag
jaja.
múltkor összehasonlítottuk öcsém Sony mp3-s lejátszójával.
Jamiroquai - Cosmic Girl 320kbps-es mp3 VS műsoros MD. ég és föld. vannak olyan hangok, ami az mp3-ban egyszerűen nem hallatszik. a mélyről meg ugye beszélnem sem kell...tényleg csak egy FLAC player tudná utolérni ezt a minőséget, de olyannal még nem találkoztam
"( az üres lemezeket bezzeg tudják drágán adni )"
azt én is tudomvan 12 db 80 perces
"Én talán, külön hirdettem volna meg a gyári lemezeket, hátha jobban kijövők a végén."
miért, szerinted magáért az MZ-R900-ért töltő és füles nélkül mennyit lehetne elkérni?sztem sokkal jobban nem.
én úgy számoltam, hogy
2műsoros kb 4-5-6ezer - legyen 5e
12db üres 2-300ft/db - 2.5 - 3.5e - legyen 3e
akkor maga az MD 4e. töltő meg füles nélkül nem hiszem, hogy többet érne. ohne USB, ohne hi-MD. egy 9-10 éves cucc, még ha profi és nagyon megkímélt is.de ha 9e-ért megveszed a műsoros meg a z üres lemezeket, akkor elgondolkodom rajta
DD
-
kasza blanka
aktív tag
válasz
sellerbuyer #412 üzenetére
"mivel ilyen minőséget csak költségesen tudtak előállítani, ugyanakkor a piac oldalán pedig az olcsó, gagyibb cuccokra volt kereslet, amit a gyors ütemben terjedő mp3 lejátszók és diktafonok teljesen ki tudtak elégíteni."
japánban lett véve amikor megjelent. ez volt az első MDLP-s cucc. 140ezer Ft volt akkor átszámítva, rokon kapott ajándékba 2-t vmi japántól, mert kint ajándékozási mániás mindenki, és nem fukarkodnak.
-
kasza blanka
aktív tag
válasz
sellerbuyer #407 üzenetére
tisztességes válasz, köszi
akkor oda dom az illetőnek, ha még reggel is úgy gondolom.
az a dilemma, hogy ugye eddig se használtuk nagyon, csak a port fogta. a lóvé sem jönne rosszul, bármennyire kevés is manapság.
lehet, hogy csak sznobság, de annak ellenére, hogy soha nem használtam komolyan, vhol jó volt tudni, hogy itthon egy ilyen. pedig 100 felett volt ez újonnan anno. erkölcsileg kicsit elamortizálódott a fiókban 9-10 év alatt, de állapotra majdnem új. ha nem tűnne a mai cuccokhoz képest nagynak, meg furcsának hogy érzed, hogy forog benne valami, azt hinné az ember vmi új, modern cucc. hiába, a japánok már 10 éve is nagyon tudtak.
én nem stúdiózok, de ha egyszer ez a veszély fenyegetne, csak lesz u.ennyim, hogy vegyek egyet
a műsoros MD-kből az egyik CD-n is meg van műsorosban, szal az vmennyire feledtetné, hogy eladom ezt a ritkaságot.
viszont az öcsém most kezd el komolyabban foglalkozni zenéléssel, lehet neki meg majd jól jönne?
na reggelig kitalálom
köszi még1x
-
kasza blanka
aktív tag
pls sűrgős!!
lenne ez a csomi így egyben:
holnap jönne érte komoly vevőjelölt 12ezer pénzért. (máshol ennyiért hirdettem, nem a PH-s hirdetésre jelentkezett)
uccsó pillanatban rám jött a para: nem adom oda túl olcsón? igazából sohanem voltunk MD fanok, évek óta fiókban lapul, a pénz meg jól jön ezekben a nehéz időkben. de nem akarok úgy járni, hogy 10 év múlva már százezreket fog érni, én meg most elkótyavetyélem
(a műsoros MD-k már most kibaszott drágák és ritkák relatíve)szal nyugtassatok meg, hogy jó boltot csinálok vele, vagy hurrogjatok le, hogy hülye vagyok, ha ennyiért odaadom.
(ha esetleg alkudna az illető, szerintetek mi legyen az alja?)
előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest