- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Aktív témák
-
dudli
csendes tag
Hi! Én is ilyesmivel játszom jelenleg. Digitálisan oda-vissza össze van kötve a hangkártyával a deck (MDS-JE640). Az egyszerűség kedvéért a hangkártya optikai bemenetét használom, és a hangkártya coax kimenetét. Azért, mert az md optikai bemenetére a cd deck állandóra be van dugva, úgyhogy így nem vagyok kénytelen húzogatni.. A kérdésem annyi lenne, hogy a trackeket hogyan tudom a gépre átvinni bajlódás nélkűl? Van néhány lemezem, amin igen sok track van, és hát hadnemá kézzel. :)) Illetve ugyan ez visszafele is érdekel. Mit tegyek a Forge-ban, hogy a trackokat az md-n is megjelölgesse? Region list, vagy marker gondolom, de nekem valamiért mégsem megy, annyit meg nem akarok kísérletezgetni.
Aktív témák
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest