Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pötyi
őstag
válasz
kovbandi82
üzenetére
Elírta. Nem is létezik 5 pines Molex csati, csak 4 pines. A képen, amit beszúrt, azon is 4 pines làtható.

-
Pötyi
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Itt a gond, mégpedig a gondolkodásmódban. Mi ketten abban különbözünk, hogy te azt mondod: nem vagy bűnöző és nem rejtegetsz semmit, tehát téged nem izgat, ha megfigyelnek. Én sem vagyok bűnöző és én se rejtegetek semmit, de kurvára nem tűröm, ha ennek ellenére valaki meg akarna figyelni. Én ezt szabadságjognak nevezem. A te hozzáállásodat is megértem, szíved joga, hogy ezt válaszd, de - szerintem - ezzel a mindenkori hatalom igájába hajtod a fejed, önként. Your choice...
Kiegészítés:
Azt írod, "Amíg nekem károm nincs ezekből" Mi van akkor, ha a gépedet zombiháló tagjává teszik és azzal támadnak mást? Te észre sem veszed, a gépidőd pár százalékát viszi csak el, de lehet, hogy a hackerek utasítására millió másik géppel egyszerre dosol valaki mást! Az rendben van?!?
-
Pötyi
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Őőő... a kínai állami szintű megfigyelés nem azért van, hogy lenyúlja a 9 számjegyű összegedet, hanem hogy megfigyelje a földlakókat. Igen, az összeset. Márpedig ha a kínai gyárilag installált wint használod, nagy az esély rá, hogy a ferdeszeműek titkosszolgálatai ránéznek a gépedre. Én még a bios/uefi/firmware frissítésektől is tartanék...
(Amúgy nem nagy kaland, amikor eladtam a nagyszüleimtől örökölt budai lakást, én is elmondhattam - volna - magamról, de ahogy a közmondás is tartja: farkad hosszával, bankszámlád nagyságával ne hencegj!)
-
Pötyi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Crimson Desert
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PR-Telecom
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 4060 , 16GB RAM , 512TB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F17 GAMING LAPTOP!
- Lenovo ThinkCentre M920q i5-9500T / 16GB RAM DDR4 / 256GB SSD / Windows 11 Pro USFF mini PC Tiny PC
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AMD Ryzen 5600X / ASUS TUF RTX 3060 OC 12GB / 16GB DDR4 RAM / 500 GB NVME SSD
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest