- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- SONY LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- CES 2025: nagyon csinosra sikerült az új Yoga 9i sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
én újra szoktam húzni, akár egy ubuntu pendriveről letörölni a particiókat, új particiós táblát létrehozni és utána be a telepítő. Volt sokszor hír, panasz, hogy fertőzött volt a kínai win, inkább nem kockáztatok
Ha hálózatra van kötve a win11 telepítés közben, akkor elvileg le tudja tölteni a drivereket is nagyrészt vagy teljesen. Ha épp nincs hálózat, mert külön driver kéne, ha spécibb wifi vagy lan van benne, akkor telefonról usb kábellel is lehet netet megosztani addig neki.
Nekem az intel i226-hoz kellett asszem külön net / driver, merzt alapból nem kezelte a win update driver keresése sem. A másik gép realtekes simán ment.
biosban nagyon nem bántottam ezeket. Laptopokon szokott szívás lenni vmd vagy raid default beállítással, ott szoktam nvme-re kapcsolni róla biosban, hogy lássa az ssd-t a win telepítő.
Maga a win lehet akkor is beaktiválódik, kódbeíráskor átugrás és ha volt a géphez náluk már licensz, akkro beaktiválódik telepítés után is magától.
Majd meséld el, hogy hdcp 2.2 megy -e vele 4k tartalom másolásvédelem le szokott maradni ezekről az olcsó gépekről.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Microsoft Excel topic
- Okos Otthon / Smart Home
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Wii U
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Proxmox VE
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Asrock alaplap / Intel CPU / HyperX RAM / be Quiet hűtő
- GAMER PC//RYZEN9 5950X//RX6900XT//32GB DDR4//1200W MODULÁRIS TÁP
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Játszós PC i5 10400F RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME
- HOPPÁ! i7-14700KF - RX 7800 XT OC - 32GB DDR5 - 2TB SSD - ÚJ Komplett gamer PC! 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest