Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
Ezt az infót nem találtam meg róla mikor keresgéltem. Gmktec-re is ráírtam, ott a support válaszolt, hogy hdmi 2.0 csati van a gépen.
Most már mindegy igazából, a hdmi 2.1-el nem leszek korlátozva filmezés szempontjából pár évig az biztos. A 70gb-os 4k hdr anyag lejátszása közben 0-1% a cpu használat, valszeg az N100 is bőven elég lett volna nekem, de jó áron volt ez az i3as nuc is.[ Szerkesztve ]
-
brugo
aktív tag
Ez egy állitólag Refurbished gép amit Max 15eFT -ért megkapok nem piszkálok rajta semmit mert igy egy 35 W -os táppal adják ,ha i7 8700T akkor már táp is nagyobb kell Én meg a kis fogyasztásra is hajtok azért is kérdeztem az előbb az N 100 - as ra .
[link] 16G RAM , 256GB SSD M.2 NVMe .
Jó lessz ? -
Gombinyó
őstag
Most látom neked Ouvis amr5 van, pont azt néztem ki gshopperen, kuponnal egy százas és arra már nem jön rá áfa.
Ezen akkor hdmi 2.0 csati van a dp port mellett, ugye? Nem találtam róla infót a leírásában. Megy vele gond nélkül a 4k filmezés, van ycbcr 4:4:4 és full rgb színtér? Halk a hűtése? -
Gombinyó
őstag
Francba. Valszeg, akkor az lesz tényleg, hogy veszek egy ryzen procisat. Aztán, ha a gyerkőc abba a korba ér veszek hozzá két kontrollert is és nyomhatjuk rajta a retro platform játékokat.
Ilyenből van esetleg ajánlott barberone? M.2 ssd meg noti ramom van dögivel[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Parfüm topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
- Ryzen 5 / GTX 1060 / B450 M / 8GB / 250GB M2
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest