Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Danecay

addikt

válasz kenand #2952 üzenetére

Kösz a választ és a linket!
    Az én AuBox-omban gyárilag benne van az Oculink, természetesen a dedikált csatlakozójának az elérhetőségével, mint ahogy a korábbi hozzászólásomban linkelt képen is látható. Végeredményben jól értelmeztem amit írtam, miszerint,

"És így már új értelmet nyert a fúrás is talán. Tehát fúrni akkor kellene, ha utólag épít be az ember egy OcuLink panelt a gépbe"

és még a mondat második fele sem túl nagy hülyeség, miszerint OcuLink híján, USB-C-t is lehet ilyen célra használni, csak valamennyivel lassabb. itt ez eVGA értelmezése kavart csak be egy kicsit.

Közben egy még fel nem tett kérdésemet is megválaszoltad, azt, hogy mennyire használható vagy megbízható, egy olcsóbb Aliexpress-es Oculink-es dokkolo, pl egy ILYEN egy szintén olcsóbb KÁBELLEL párosítva? Ahogy nézegettem azoknál a találatoknál ahol több konfiguráció közül lehet választani, a kábel önmagában kb. 10e Ft-ot dob az áron, miközben külön olcsóbban is meg lehet venni. Na most mennyire igaz , hogy a kábel 64Gbps-os, az egy jó kérdés, mert tény, hogy annyi van odaírva, de sosem lehet tudni. Lehet, nem érdemes tökölni külön azzal a kábellel és érdemesebb lenne inkább megvenni ÍGY, ahogy látom kupon is van rá, szóval nem sokkal lenne drágább.

Új hozzászólás Aktív témák