Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DravenMoral
senior tag
válasz
worxland
üzenetére
Nem tudom mit jelent a nem túl acélos kifejezés, mint mondottam, apám gépe egy i5 3570-es procival rendelkezik, és a mai napig teljességgel gyorsnak vélem alapvető felhasználásnál, sőt.. Pedig abban csak egy sata 3-as ssd van, és 8gb ddr3 memória, nem pedig ddr5, ill. m.2 nvme ssd. De persze kinek mit jelent a gyors. Nekem ez a szint is bőven az, pedig a fő gépem egy Ryzen 7 8700G-s alapokon nyugvó erőmű, elég jó árban raktam össze annó. De azóta is gondolkozom rajta, hogy eladom. Mindig követtem régebben a trendet, annyi meg annyi gépet raktam össze magamnak, egészen a Ryzen 7 5800x3D, rtx 3080ti-ig, de manapság munka mellett már rájöttem, hogy teljesen fölösleges csupán csak trendből ennyi pénzt ölni ilyen bugyutaságokba, mikor az 50ezres pc is ugyan olyan szolgálatot tesz, ha nem játékra van használva. Sok szakmai topikban olyan szinten túllövik a segítők az kérdezők igényeit, hogy rossz nézni. És még elhitetik velük, hogy sokkal többet kell költenie, mint a keret, mert az úgy jó.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- AMD Ryzen 5 5600X/3070/512Gb SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Eladó Komplett gép
- ASUS ROG Strix Z890-E Gaming + Core Ultra 7 265K + G.Skill Trident Z 48GB DDR5 8200MHz CK eladó
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest