Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egér probléma
- 3D nyomtatás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
Pista0001
üzenetére
Én pl 14 éves laptopon netezek, első generációs (Arrandale) U-s, 1,1GHz-es 2 mag/HT-s i5 van benne 8 giga rammal, és elvagyok vele
Nos igen, az elozo postomban epp ezt szertettem volna leirni, csak lehet butan fogalmaztam, sorry a kerdezotol...A meglepodesem is ezert van, nalam egy ujabb - kb 3 eves -, technologia dolgozik egy Celeron 1,1GHz 2 magos procko kepeben egy Asus mITX jo IGP-vel
Nem igazan lattam meg 850MHz fole tekeredni
(ugye milyen viccesek ma ezek a szamok?) 1080p-s Youtube videoknal, helyben tarolt tartalmaknal meg ennyire se megy fel, mindez full passziv hutessel
Ezen felul meg errol a kis geprol 2db TV box is filmezik 1080p videokat
Eleinte 4GB memo volt benne, de a napokban en is bovitettem 8GB-ra, mert konnyebb neki a bongeszes, de itt is inkabb az, hogy a Chrome vagy az FF tul sokat akar, megtalaltam a Brave Web Browser (magatol full reklam mentes) az meg szinte mar szalad 8GB-on...
Termeszetesen nalam is Linux megy, egy igen aprocska Lubuntu
Sokan ragaszkodnak a windowshoz en tudom, mert felnek a Linuxtol, pedig kb 5 perc egy teljes install pendriverol, ugyanugy grafikus feluleteken dolgozik, magyar nyelven
Aztan mikor mar fent van, szinte lathatatlanna valik - nem akar semmit se, nem kell kiszolgalni mint a wint, nem kell foglalkozni vele, nem cseszteti az ember fiat, hogy most frissiteni akar meg inditgassal ujra meg csinaljal neki eztazt, beken hagy, csak teszi a dolgat
Szvsz ez egy oprendszer dolga es nem az hogy ugraltassa az embert mint a win
ps
talan meg erdekes lehet, hogy a LAN sebessegek is egesz jok
olvasas: 90-110MB/s
iras: 50-60MB/s
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Háztartási gépek
- Egér probléma
- 3D nyomtatás
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- SunFire X4170 Szerver 2x Xeon, 26GB RAM, 8 HDD
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(ugye milyen viccesek ma ezek a szamok?) 1080p-s Youtube videoknal, helyben tarolt tartalmaknal meg ennyire se megy fel, mindez full passziv hutessel