Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a baj, hogy ezekkel csak megosztani lehet, külső adathordozót nem tudok beledugni.
#870 Necronom
Jó lenne, soknak utánanéztem, de igazán jól működőt nem találtam. Valami baja mindegyiknek van, újraindul, reseteli a beállításokat, csúszik a hang, stb. A legjobb megoldás tényleg az Apple TV lenne, mert az jó hardveresen és szoftveresen is, de overkillnek érzem letöltött tartalmak nézegetéséhez.
-
-
-
Írtam, hogy nem kérdeztem? Hol? Márciusban már másodszorra kérdeztem ott. Elsőre sem kaptam választ. És ahogy leírtam, mások sem, hiába kérdeznek. Te sem kaptál ott választ minden kérdésedre, nem is erről szól már az a topik. Felesleges időpazarlás, főleg akkor, ha már nem is akarok asztali médialejátszót, mert a mini PC-t sokkal alkalmasabbnak tartom, ha másért nem, mert Windowsos, ilyen olyan kókány Android vagy akármi helyett.
-
-
-
Nézegettem egy rakás médialejátszót, de igazán jót nem találtam, bár van topikja is, ott a fórumtársak elég jól elbeszélgetnek egymással, de nem ajánlanak lejátszót.
Ezt olvastad?
Egyébként milyen információ kellene azon túl, hogy FHD filmeket akarok nézni róla? Mit számít, hogy milyen tévé? Nyilván ha nem alkalmas filmnézésre és Youtubera, akkor nincs internetkapcsolata, tehát kizárásos alapon HDMI-vel fogom nézni a filmeket. Nem?
-
-
Sziasztok!
Régóta próbálok valamilyen megoldást találni, hogy a meglehetősen buta tévémen megoldjam a filmlejátszást, Youtubeot, stb. Nézegettem egy rakás médialejátszót, de igazán jót nem találtam, bár van topikja is, ott a fórumtársak elég jól elbeszélgetnek egymással, de nem ajánlanak lejátszót. Apple tévé jó lehetne, de azt meg felesleges kiadásnak tartom, hogy csak médialejátszásra használjam.
Ekkor jött a zseniális ötletem, egy mini PC! De nem ismerem ezeket, nem tudom, hogy milyen hardver lenne elegendő filmlejátszáshoz. A tévé korlátai miatt sima FHD felbontású (Nem HDR, nem DolbyVision) filmeket néznék róla, HDMI-ről, tévé hangszóróit használva. Használt dolog is szóba jöhet. Lehetőleg Windowsos kellene, Raspberry OS-t és Linuxot nem ismerem, nem is akarom megtanulni őket.
Tudnátok segíteni?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- GAMER PC - GTX 1080Ti - Ryzen 2600X - 48 GB DDR4 - 512 NVME SSD / 1000W
- Gamer : RTX 3080 10GB / 16GB DDR4 / Intel i5 12400 / 1TB NVME SSD /
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- IZOMKOCKA - HP Z2 Mini G9 - i7 14700 - 32GB - 512GB nvme - Nvidia T1000 8GB
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A procit köszönöm!