- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha3flt
tag
Tetszik? Milyen paraméterei alapján? Ránézésre? >400 eFt-ért az ember nem problémákat vesz a nyakába, ügyeskedik, hanem megoldásokat vásárol... Amúgy sincs értelme ezekből a procikból i7-est hasznáni - csupán drágábbak az i5-ös párjuknál. Másfelől az NUC 13-as sokkal olcsóbb (még úgy is sok pénz), és az újabb generációs processzora (pl. i5-1340P) gyorsabb az i7-1260P-nél...
Én is eléggé elengedtem nemrég a gyeplőt vásárlásnál (RNUC13ANKI50002 - sok éve nem vettem új gépet), még passzív házat is szereztem neki a mini PC-k következetesen alulméretezett, rettenetes hűtése miatt, de messze nem került ennyibe...
Nem könnyű választani mostanában és kiigazodni, de ami a Chrome OS-t illeti, a legvalószínűbb, hogy Windows-t rakva rá nem lesz minden hardverelemhez rendes driver, így lassabban/rosszabbul/kényelmetlenebbül fog működni. Kivéve ha sikerült minden szükséges leírást és szoftvert megtalálni pontosan ehhez a típushoz. Tudom, ezt várod, de ennek szerintem nagyon kicsi az esélye, itt legalábbis, és szerintem értelme sincs túl sok.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Elden Ring
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- Távcső topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ELADÓ tisztasagi-festes-budapesten.hu és zuglofestes.hu domain
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Eladó félkonfig - csak egy GPU kell bele!
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Dell Optiplex 3050 SFF / I5-7500 / 8GB RAM / 128GB M.2. NVMe SSD!
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest