Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Léghűtés topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha3flt
tag
Tetszik? Milyen paraméterei alapján? Ránézésre? >400 eFt-ért az ember nem problémákat vesz a nyakába, ügyeskedik, hanem megoldásokat vásárol... Amúgy sincs értelme ezekből a procikból i7-est hasznáni - csupán drágábbak az i5-ös párjuknál. Másfelől az NUC 13-as sokkal olcsóbb (még úgy is sok pénz), és az újabb generációs processzora (pl. i5-1340P) gyorsabb az i7-1260P-nél...
Én is eléggé elengedtem nemrég a gyeplőt vásárlásnál (RNUC13ANKI50002 - sok éve nem vettem új gépet), még passzív házat is szereztem neki a mini PC-k következetesen alulméretezett, rettenetes hűtése miatt, de messze nem került ennyibe...
Nem könnyű választani mostanában és kiigazodni, de ami a Chrome OS-t illeti, a legvalószínűbb, hogy Windows-t rakva rá nem lesz minden hardverelemhez rendes driver, így lassabban/rosszabbul/kényelmetlenebbül fog működni. Kivéve ha sikerült minden szükséges leírást és szoftvert megtalálni pontosan ehhez a típushoz. Tudom, ezt várod, de ennek szerintem nagyon kicsi az esélye, itt legalábbis, és szerintem értelme sincs túl sok.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Robotporszívók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest